petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – Četvrtak 28. januar

Kladionice ponovo precenjuju jednog od aktera meča, što nam donosi value. Članak otvarati do 17:45


U okviru osmine finala čelendžera u Francuskoj, snage će odmeriti Enzo Koukaud i Evan Furnes. Prema kladionicama favorit je Furnes čija se pobeda plaća kvotom 1,45, a margina na gemove iznosi 21,5.

Slično kao i juče i ovde imamo precenjivanje jednog od aktera meča. U ovom slučaju to je Furnes koji sigurno nije ovako veliki favorit kao što ga kladionice predstavljaju. Glavni razlog za njegovo favorizovanje jesu dva dobra turnira koja je odigrao pre ovog. On je igrao na ITF turniru u Manakoru gde je jednom igrao finale, a drugi put je osvojio titulu. Svakako da će mu to doneti određenu dozu samopouzdanja, ali jedno je ITF turnir, a drugo čelendžer nivo. Iako čelendžer nivo ne pliva u kvalitetnom tenisu, verujte da je ogromna razlika između tog i ITF nivoa.

Da nije bilo te titule verujte da ova kvota ne bi bila ovakva, što znači da postoji određeni value i mi ćemo to pokušati da iskoristimo.

Dug niz godina praćenja tenisa na najvišem nivou mogućem nivou je doveo do toga da mi samo primetimo određene anomalije na ovim manjim turnirima. To se posebno odnosi na čelendžere u Francuskoj.

Iz nekog nama nepoznatog razloga Francuzi na svom tlu igraju fantastičan tenis. Bez obzira da li to bio grend slem, masters, ATP turniri, ili čelendžer, Francuzi na svom tlu igraju iznad svih očekivanja. POsebno nam je za oko pala činjenica da kada dva Francuza igraju jedan protiv drugog u Francuskoj ti mečevi uglavnom idu u debeli over. Ovu tezu baziramo na tome što ti francuski čeledžer igrači muče istu muku. Ono zajedno tavore na tim turnirima, često putuju zajedno, treniraju zajedno što dovede do toga da nema tajni među njima. Zato su ti mečevi uglavnom tesni i nezvesni do poslednjeg poena.

Statistički gledanom sigurno 75% mečeva ovakvog slučaja ide u over to potpisujuemo.

Sve u svemu Furnes i ako bude dobio ovaj meč to neće biti tako lako. Dobra stvar u vezi današnje margine je činjenica da nam je za prolaz potreban jedan produžen set, što je u dvoranskim uslovima se brzom betonskom podlogom i te kako realno.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,70



Rezultat: Pobeda Caucarda 6:4 6:7 6:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje