četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis – Predlog za klađenje – Četvrtak 5. Avgust

Članak otvarati do 20:00


Treća runda ATP turnira u Vašingtonu donosi nam američki derbi između Brendona Nakašime i Denisa Kudle. Situacija je takva da je Nakašima favorit sa kvotom 1,35, dok je margina postavljena na 21,5.

Juče smo imali u planu da izazovemo Nakašimo. Bili smo skeptični povodom njegovog meča sa Danom Evansom, ali on je to rešio rutunski. Pokazao je zrelost i samoopuzdanje koje je dobio nakon silnih pobeda koje je ostvario u poslednje vreme. U taj brejku, u onim ključnim trenucima bio je dobar, i kada je to rešio drugi set je bio formalnost. S obzirom da je taj test položio mi ćemo mu danas ukazati poverenje.

Danas igra protiv Kudle, koji ume da bude zeznut u ovim uslovima, ali ima jedan podatak koji bode oči. Kudla je oduvek tu negde između čelendžer nivoa i ATP nivoa. Kada se igra u Americi uglavnom upadne u glavni žreb zbog nešto slabije konkurencije, ali kada se sagleda generalno on nema dobre rezultate na ATP nivou. Ove sezone je četiri ATP turnira (ne računamo grend slemove i ovaj turnir) i nijednom nije došao do trećeg kola. Dakle, plasman u treće kolo ovog turnira je njegov najveći uspeh na ATP nivou.

Ako bi gledali celu karijeru Kudla ima mizernih 59-103 na ATP nivou i ovo su poražavajuće brojke po njega.

Kao što smo već rekli ume da bude solidan, ali oscilira mnogo. Neverovatno je kako uđe u tu crnu seriju tokom meča. Oscilacije su svakako sastavni deo igre, ali on u tim trenucima baš pretera, kao da zaboravi da igra tenis. Protiv Nakašime to će biti ključ, jer mlađi Amerikanac već tri nedelje servira sjajano i on te greške neće opraštati.

Dakle, igramo na Nakašimu zbog njegove forme, njegovog samopouzdanja i očajnih partija Kudle na ATP nivou. Opet smo se dvomili između 2-0 na Nakašimu i hendikep gemova, a da se ne bismo opekli kao sa Rosuvorijem danas igram da Nakašima dobija meč sa četri i više gemova razlike.

Predlog za klađenje: Nakašima dobija sa 4 i više gemova razlike 1,85

3:6 7:6 6:4

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje