subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – Četvrtak 6. Maj

Članak otvarati do 14:30


Treća runda Mastersa u Madridu donosi nam duel između Španca Rafaela Nadala i Australijanca Alekseja Popirina. Nadal kao kralj šljake je favorit protiv bilo kog igrača na ATP turu pa je tako i danas, a margina za gemove je postavljena na 18,5.

Mi smatramo da je ova margina previsoka i je treba iskoristiti. To znači da Nadal mora da napravi brejk po setu, što je više nego realan scenario.

Rafael Nadal će biti sve bolji i bolji. On jeste osvojio turnir u Barseloni, ali daleko od toga da je njegova igra bila bajna. Bilo je očigledno da mu je trofej neophodan da bi podigao sebi samopouzdanje. Ta pobeda protiv Cicipasa u velikom finalu je bila veoma dobra stvar za Nadala i sada kada je samopouzdanje na nivou, treba očekivati strašnog Nadala. Mladi Alakaraz iako je polaznik Nadalove akademije je osetio svu moć Nadala. Španac zaista nije imao milosti iako je sigurno znao da je Alkarazu juče bio 18. rođendan.

Što se Popirina tiče juče smo igrali under na Sinera, jer smo mislili da će ga Siner lako dobiti. I sve je išlo kao po loju do tih 5-4 kada je Siner izgubio servis, a servirao je za osvajanje seta. Sve što smo rekli u toj najavi važi i za ovu. Prosto, Popirin ne igra dobro na šljaci, a samo treba da se pojavi igrač koji će da kazni sve njegove propuste kojih ima. U prvoj rundi je igrao protiv umornog Štrufa, ovde je gledao kako mu se protivnik samouništava, ali danas ide na posebnu zverku za koju neće imati leka.

Nadal je ogroman favorit i ova margina ima baš lep value.

Predlog za klađenje: Manje od 18,5 gemova 1,70

6:3 6:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje