četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis – Predlog za klađenje – Nedelja 18. Jul

Moguće su korekcija kvota. Članak otvarati do 13:00


Veliko finale WTA turnira u Pragu donosi duel između dve Čehinje. Snage će odmeriti Tereza Martincova i Barbora Krejčikova. Prema kladionicama, favorit za osvajanje turnira je Krejčikova, a njena pobeda se plaća kvotom 1,15. Margina za gemove je postavljena na 20,5.

Očekivano Krejčikova kao šampionka Rolan Garosa mora biti favorit. Zaista, prethodnih par meseci su meseci njenog života, jer igra sjajan tenis u obe konkurencije. Ipak, mi ovde vidimo ogroman value, jer ovo je finale, a ono sa sobom donosi posebne finese. Pritisak je dosta veći, obe će dati sve od sebe i sve je moguće.

Martincova je pokazala zavidan nivo tenisa ove nedelje. Ako gledamo listu protivnica koje je pobedila možemo videti da je imala dosta teži raspored. Do finala je slično kao i njena protivnica došla bez izgubljenog seta.

Zanimljivo, beton kao podloga mnogo više odgovara Martincovoj. Naime, ona ima skor 100/72, dok Krejčikova ima samo 67/53. To je i logično, jer je šljaka podloga na kojoj se Krejčikova najbolje snalazi.

Još zanimljivije je to što Martincova vodi u H2H duelima sa 2:1. Relativno skoro su igrale u Ostravi, i bio je to jedan egal meč koji je lagano mogao da ode na drugu stranu. Krejčikova je dobila 7:5 6:1, ali sada su okolnosti drugačije, jer je Martincova u sjanoj formi.

Predlog za klađenje: Više od 19,5 gemova 1,95

Sigurnija opcija: Više od 18,5 1,65

2:6 0:6

   


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje