petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – Nedelja 2. Maj

Članak otvarati do 16:30.


Veliko finale turnira u Eštorilu donosi duel između Britanca Kamerona Norija i Španca Alberta Ramosa Vinjolasa. Kladionice favorizuju Španca sa kvotom 1,60, a margina za gemove je postavljena na 21,5.

Realno gledano, kladionice su odradile sjajan posao sa postavkom kvota. Ramos mora biti favorit, jer je dosta isusniji u ovakvim mečevima, a i ova podloga mu više paše. Ipak, tenis koji je Nori prikazao ove nedelje je za svako divljenje i nikako ne treba zanemariti.

Na svom putu ka finalu Nori se sastao sa nizom igrača koji za sebe mogu reći da im je šljaka omiljena podloga, i sve je dobio bez većih problema. Meč protiv Čilića je takođe odradio sjajno. Posebno nam se svideo njegov pristup poenima kada nije išlo dobri, i kada su se igrali bitni poeni. Zaista je nadigrao jednog Čilića koji je ipak grend slem šampion, i to je za svako poštovanje.

Statistički podaci Alberta Ramosa u finalnim mečevima nikako nisu dobri po Španca. Naime, Ramos je u dosadašnjem delu karijere igrao devet puta i finalu ATP turnira i skor mu je 2-7. Samo dva puta je uspeo da pobedi sa 2:0, što znači da je na 7 mečeva gubio set. Ako izuzmemo mečeve protiv Rafaela Nadala i Dominika Tima, gde je on svakako bio autsajder, u ostalim mečevima je uglavnom bio favorit i setove je gubio bez problema.

I ovde u Eštorilu je pokazao određene slabost. Ima dosta oscilacija u njegoj igri, ali na njegovu sreću i protivnici muče istu muku.

Mi ovde očekujemo jednu pravu rovovsku bitku. Sigurni smo da obojica vide veliku priliku za ATP titulom, i u skladu sa tim će ostaviti sve na terenu. Ako uzmemo i tu tradiciju Ramosa u finalu, treba očekivati Norija na nivou, a ako to bude bio slučaj ovaj meč bi trebao da ode u over.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Ramosa  4:6 6:3 7:6 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje