utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – Nedelja 21. Februar

Članak otvarati do 15:15


U okviru finala čelendžera u italijanskoj Bieli snage će odmeriti Korejac Sonvu Kvon i Italijan Lorenco Museti. Prema kladionicama favorit u ovom meču je Kvon čija se pobeda plaća kvotom 1,60, a margina na gemove je postavljena na 21,5.

Pogrešno su postavljene kvote ako nas pitate, jer u najmanju ruku treba da budu u totalnom egalu. Ova postavka kvota je rezultat ovih pobeda Kvona koje jesu sjajne, ali postoji jedna začkoljica. Svi protivnici protiv kojih je Kvon igrao imaju jednu manu, a to je slabo kretanje. Kvon je na svom putu ka finalu pobedio Junga, Markoru, Madena i Donskoja i za svi oni, osim možda Madena imaju jako loše kretanje. Kvon je veoma brz i hitar igrač. Bez obzira što je podloga brza on stigne da riternira i gotovo svaki vraćeni servis je pola odrađenog posla, jer igrači sa druge strane ne mogu da isprate taj ritam.

Danas Kvon po prvi put igra protiv igrača koji i te kako ume da igra sa osnovne linije, jer je klasični šljakaš. No, ovaj turnir je pokazao da Museti i nije tako jednodimenzionalan igrač. On je ove nedelje pokazao da ume da igra i na brzim podlogama što je svakako plus za njega. Imao je Museti svojih uspona i padova na ovom turniru, ali je po pravilu pronalazio način da pobedi. Jako dobro igra pod pritiskom i to je veoma bitno.

On apsolutno ima sve u svojoj igri da bi mogao da parira Kvonu. Korejac će danas morati mnogo više da radi na svoj servis gem, a verujte da njemu serva nije jača strana.

Fin value vidimo ovde i to ćemo pokušati da iskoristimo.

Predlog za klađenje: Museti ne gubi meč sa tri i više gemova razlike 1,77

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Kvona 6-2 6-3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje