petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis – Predlog za klađenje – Nedelja 22. Avgust

Članak otvarati do 20:00


Ovo će vrlo verovatno biti poslednji Premium tip do kraja meseca i početka US Opena tako da vredi pokušati. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Ešli Barti i Džil Tejhman. Radi se o finalu Sinsinatija gde kladionice maksimalno favorizuju Barti sa kvotom 1,20, dok je margina za gemove postavljena na 19.5.

Barti svakako favorit tu nema spora. Neverovatno je kako igra sa lakoćom one mečeve koji na papiru izgledaju komplikovano. Bez problema je dobila Votson, Azarenku, Krejčikovu i Kerber. Nije izgubila set na putu do finala i za to kapa dola.

Šta tek reći za Tejhman? Ova sjajna teniserka iz Švajcarske je dobila specijalnu pozivnicu organizatora i evo je sada u finalu. Plasman u finale je sam po sebi već ogroman uspeh, ali protivnice koje je pobeđivala na putu ka finalu su za svaki respekt. Redom su padale Kiristea, Pera, Osaka, Benčić i Pliškova. Apsolutno njen najbolji tenis u karijeri i potpuno je zasluženo u finalu.

Realno gledano sve osim pobede Ešli Barti bi stvarno bilo iznenađenje. U poslednje vreme Barti kada stigne do finala u velikoj većini slučajeva opravda tu ulogu. Od 2019. pa na ovamo Australijanka je odigrala čak 12 finala i devet je uspela da dobije. Ipak, postoji ono ali. Sva ta finala nisu išla tako glatko. Naime, od tih 12 mečeva devet je otišlo preko današnje margine, s tim što je jedno finale predato od strane Andresku zbog povrede. Dakle, u finalu postoji određena doza pritiska kod Ešli Barti, te ne dobija mečeve tako lako.

Biće pritiska i kod Tejhman u to nema sumnje. Ovo je najveći meč u njenoj karijeri, ali raduje što ima iskustva igranja finala. Do sada je igrala tri i osvojila dva. Dobijala je sasvim respektabilne teniserke poput Kiki Bertens i Karoline Muhove. Dakle, nema čega da se plaši, već je pokazala da može da igra protiv najboljih tako da šta god da se desi ona je na dobitku.

Finale sa sobom uvek donose neku vrstu drame, često to bude i režirano. Juče smo imali dva vrhunska polufinala kod muškaraca iako na prvi pogled nije izgledalo da će tako biti. Nemojte se začuditi ako danas budemo imali neko finale od tri seta koje niko nije očekivao.

Predlog za klađenje: Više od 19,5 gemova 1,80

6:3 6:1

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje