subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – Petak 19. Mart

Još jedan zanimljiv info. Članak otvarati do 22:30


U okviru polufinala čelendžera u Klivlendu snage će odmeriti Emilio Gomez/Roberto Kuiroz i Evan King/Hanter Riz. Prema kladionicama blagi favoriti su King i Riz. Njihova pobeda se plaća kvotom 1,70, a ako nas pitate King i Riz su mnogo veći favoriti nego što govori ova kvota.

Ako ste zapratili naš predlog juče videliste kako ti izgleda kada jedan igrač ne želi da se plasira u narednu fazu takmičenja. Krueger i Redlicki su prvi set izgubili sa 6:0, a u drugom setu pružili dosta jači otpor. U taj brejku su imali i nekoliko set lopti, ali su ih propustili, što samo potvrđuje našu tezu da je on mislima u Majamiju i da se sprema za kvalifikacije.

Danas imamo sličnu situaciju i pokušaćemo da je iskoristimo. Emilio Gomez je igrač koji takođe ima prijavljene kvalifikacije za Majami, i ako bude želeo da ih igra on prosto „mora“ danas da izgubi. Začkoljica je u tome što Gomez ovde još uvek igra u singlu. Momak iz Ekvadora se plasirao u polufinale u singl konkurenciji, i taj meč se igra od 19:30, dakle pre dubl meča. Taj meč posebno treba zapratiti, jer ako se desi da izgubi onda zaista nema razloga da se zlopati u dubl konkurenciji. Dobra stvar po nas je što je u singl konkurenciji autsajder, jer se njegova pobeda plaća kvotom 3,50. Dakle, ukoliko izgubi ova kvota će dobiti na velikom valueu, pa treba pomno pratiti. No, i ako se desi da dobije u polufinalu singla, čisto sumnjamo da će se nešto preterano naprezati u dublu, jer će mu trebati odmor da bi se spremio za singl. Kako god da pogledate, taj dubl je njemu višak i gotovo smo sigurni da ga neće shvatiti ozbiljno.


Lista igrača koji su prijavljeni za kvalifikacije u Majamiju: https://www.dartsrankings.com/tennis/miami


Verujemo da Gomez ima u glavi Majami. Novac koji zaradi u Klivlendu je maltene ekvivalentan novcu koji će dobiti za kvalifiakcije u Majamiju, a on je presudan. Posebno za čelendžer igrače njegovog kalibra. Treba se navići na tamošnje uslove, jer je u Majamiju toplo i igra se na otvorenom sporom betonu, dakle sve suprotno od ovih uslova u Klivlendu.

Slično kao i juče nijedna lokalna kladionica neće dati u standardnoj ponudi ovaj par. No, kladionica MOzzart će kao i juče ovaj par staviti u lajv klađenju, a za one koji imaju naloge u strnaim kladionicama ovaj meč možete odigrati u kladionici Bet365.


Predlog za klađenje: Pobeda Kinga i Riza 1,72 

1:6 6:7


https://prnt.sc/10ptsno

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje