petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje- Petak 21. Maj

Članak otvarati do 15:00


Polufinale WTA turnira u Parmi donosi duel između Amerikanke Sloan Stivens i Kineskinje Kuiang Vang. Favorit za prolaz u finale je Stivens, čija se pobeda plaća kvotom 1,50, a margina za gemove je postavljena na 20,5.

Loše postavljene kvote bez ikakve sumnje. Kladionice očigledno nisu pratile mečeve, jer je jasno kao dan da je Vang u dosadašnjem delu turnira pokazala mnogo više. Njene partije su bile ubedljivije, njena igra nije imala tako velike oscilecije i to će se u ovom meču verovatno videti.

Sloan Stivens odavno nije ona igračica koja je osvajala grend slem. Zaista je teško objasniti šta se sa njom dogodilo, ali eto desilo se. Manjak ambicija usled velikog uspeha je svakako jedan od razloga za tako veliki pad, ali to je do nje. Kada joj se igra ona je top 5 teniserka, ali treba sve da joj se poklopi. Konkretno ovde, ništa specijalno nije pokazala. Dosta se muči na drugi servis, veoma je lenja i generalno nema igru za šljaku. Na šljaci mora da se trči, a to ona kao i sve Amerikanke ne voli.

Vang sa druge strane jako dobra igra. Juče je na prvi pogled imala težak meč protiv Petre Martić, ali ona je to trebala da dobije sa 2:0 Bila je dosta bolja igračica, no opuštanje ju je koštalo toga da igra treći set.

Stilski ovako na prvi pogled apsolutno ne leži Stivensovoj. Ona će je terati na udarac više, teraće je da radi za svaki poen i mi tu vidimo dosta grešaka kod američke teniserke. Baš baš nezgodan mečap za Amerikanku i po nama Kineskinja ovo može da dobije bez problema.

Predlog za klađenje: Vang ne gubi sa 4 i više gemova razlike 1,85

2:6 6:7

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje