subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – Petak 29. januar

Ogroman value u kvoti, a izgleda da su kladionice to svesne. Treba igrati što pre dok je kvota ok. Članak otvarati do 13:45.


U okviru četvrtfinala čelendžera u francuskom Kimperu snage će odmeriti ukrajinski veteran Ilija Marčenko i domaći teniser Bendžamin Bonci. Situacija je takva da su u ovom trenutku kvote u totalnom egalu, ali do početka meča će sigurno pasti na pobedu Marčenka. Mi se apsolutno slažemo sa tom tendencijom i to ćemo pokušati da iskoristimo.

Marčenko je morao da igra kvalifikacije za ovaj turnir i to vam je jasan pokazatelj koliko je njegova karijera u padu, i da je on već odavno spreman za penziju. U kvalifikacijama je dobio Šona Kuenina igrača koji nema ATP rank i koji je ove sezone odigrao svoj prvi profi meč. U drugom kolu kvalifikacija je dobio Wun Tung Ilina iz kineskog Tajpeha. Ovaj momak je tek 250. igrač na ATP listi, a Marčenko je taj meč dobio posle tri seta. U glavnom žrebu je dobio Artura Kazauksa (744. teniser na svetu) i Gregorija Barerea (111. teniser na svetu). Jedina pobeda vredna pomena jeste ona nad Barereom koji je standardan čelendžer igrač, ali daleko od nekog najboljeg. Iz ovoga se može zaključiti da je Marčenko imao dosta sreće sa žrebom, ali i pored toga pobede su pobede i one daju veliku dozu samopouzdanja.

Danas Marčenko igra protiv Boncija koji igra jako dobro, ali pitanje je kako mu to uspeva. Bonci je pre ovog turnira igrao finale u Antaliji gde je poražen od Rinderkrenča. Ovde je igrao šest setova u dva meča, a posebno je bio iscrpljujuć onaj protiv Janika Madena. Maden je imao servis za pobedu u trećem setu, ali Bonci je smogao snage da se vrati u meč i kasnije kroz taj brejk dođe do pobede. Tu je sigurno izgubio mnogo energije, a videli smo da je tražio medicinski tajmaut zbog povrede ručnog zgloba.
Bonci sigurno nije u sjajno fizičkom stanju i Marčenko bi to mogao da iskoristi.

Kvota je u velikom padu i treba igrati što pre dok stoji ovih 1,85.

Predlog za klađenje: Pobeda Marčenka 1,85


Rezultat: Pobeda Boncija 6:7 6:4 6:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje