petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis – Predlog za klađenje – Petak 3. Septembar

Članak otvarati do 17:00


Danas su na programu mečevi trećeg kola US Opena. Meč koji je nama zapao za oko odigraće Švajcarac Henri Laksonen i Nemac Piter Govojčik. U ovom duelu kladionice favorizuju Laksonena sa kvotom 1,75, dok je margina za gemove postavljena na 37,5.

Ako uzmemo u obzir šta su prikazali u ova dva kola i kako su prošli, može se reći da su kladionice odradile dobar posao kada je postavljanje kvota u pitanju.

Laksonen je u prva dva kola pobedio Milmana sa 3-0 i Garina sa 3-1. Mnogi pridaju značaj pobedi nad Garinom, što je ok, ali treba uzeti u obzir da je Garin klasični šljakaš i da njegove partije na ovako brzim terenima nisu ni blizu dobre kao one na šljaci.

Što se Gojovčika tiče kroz pet setova dobija prvo Umbera, a potom Lajovića. Pobeda nad Umberom je bila iznenađenje, a ona protiv Lajovića i ne, jer kao što smo bili najavili Lajović te mečeve koje „mora“ da dobije gubi bez problema.

E sad, ovde bi mogao umor da odigra svoju ulogu, jer su obojica igrali i kvalifikacije. Činjenica je da je Gojovčik proveo više vremena na terenu, ali ni mečevi Laksonena nisu bili laki.

Mišeljanj smo da će ovo biti meč na sve, ili ništa za obojicu, jer imaju sjajnu priliku da se plasiraju u četvrto kolo jednog grend slema. Nismo sigurni da je iko od ove dvojice to uradio u dosadašnjem delu karijere. Žreb kaže da pobednik ovog duela ide na pobednika duela Alkaraz/Cicipas, a to će verovatno biti Grk i to će biti kraj i za jedno i za drugog. Ipak, igrati četvrto kolo US Opena nije mala stvar, i za očekivati je da će obojica dai 120% svojih mogućnosti.

Nismo sigurni da bilo ijedan od ove dvojice može ovo da dobije sa 3-0. Skloni su oscilacijama i da se mi ne bi igrali fiksevima, topla preporuka je da se probaju over gemovi koji su se pokazali kao sjajna opcija u prethodnih par dana. Podloga je baš brza, servis je veliko oružje i uz njihove oscilacije 4+ setova je sasvim realan scenario.

Predlog za klađenje: Više od 36,5 gemova 1,74

6:3 3:6 1:6 4:6

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje