subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis – Predlog za klađenje – Petak 6. Avgust

Članak otvarati do 22:30


Četvrtfinale WTA turnira u San Hozeu donosi duel između Hrvatice Ane Konjuh i Kineskinje Šuai Žang. Blagi favorit za plasman u polifinale je Ana Konjuh, jer se njena pobeda plaća kvotom 1,75. Margina za gemove je postavljena na 20,5.

Ana Konjuh je čini se uhvatila zamajac. Hrvatica ima iza sebe tešku sezonu povratka. Nisu je organizatori turnira milovali, jer je skoro za svaki turnir morala da igra kvalifikacije. To je svakako uticalo na njene rezultate, a ovaj plasman u četvrtfinale San Hozea je njen najveći uspeh uz ono finale iz Beograda.

Danas joj po našem mišljenju neće biti lako, jer je čeka Kineskinja Žang. Ona tipski ne bi trebala da odgovara Ani Konjuh, jer spada u one igračice koje imaju sposobnost da prebacuju do sutra i tera protivnika na mnogo trčanja. To su sve stvari koje ne odgovaraju Ani Konjuh. Klasičan primer vam je njen meč protiv Medison Kiz koja gaji sličan stil kao Ana Konjuh. Bez većih problema je upasivila servis protivnice i kasnije kroz relije napravila dramu i na kraju slavila.

Ovde očekujemo sličan scenario i naravno over gemove.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,72

3:6 6:2 6:0

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje