četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis– Predlog za klađenje – Petak 8. Oktobar

Članak otvarati do 18:00


Indijan Wels možda jeste u jeku, ali pre toga postoji jedan meč koji treba zapratiti, a sumnjamo da će neki drugi portali da obrate pažnju na njega.

U pitanju je meč sa čelendžera u Francuskoj u kojem će snage odmeriti domaći Pjer Igo Erber i Nemac Maks Rozenkranc. Situacija je takva da kladionice favorizuju Erbera sa kvotom 1,30, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Smešna kvota na pobedu Erbera, ta je nećemo ni razmatrati. Šta više, ako bi se uopšte razglabalo oko pobednika meča to bi bio Rozenkranc, jer ova kvota ima ogroman value.

Mi idemo u pravcu overa. Juče su kladionice držale marginu na 21,5 što je odlično za igrati, ali i ovih 22,5 je sasvim korektno.

Tip svakako baziramo na Rozenkrancu, jer je on ovde autsajder. Nemac ima strašan servis koji u ovakvim brzim uslovima maksimalno dolazi do izražaja. U prvoj rundi je izbacio ni manje ni više nego Boncija koji u poslednje vreme igra fenomenalan tenis. U tom meču mu je sasuo 18 asova, i bilo je još dosta servis vinera. Nakon toga mu uvek nezgodni Majčrak predaje meč pri rezultatu 6:4 3:1. U tom meču je imao 85% osvojenih poena posle prvog servisa i nije dao brejk loptu.

E sad, Erber nema apsolutno nikakav ritern. Šta više to mu je slaba karika i to će biti prava poslastica za Rozenkranca. Ovde očekujemo veoma kratke poene, jer su obojica agresivni. Ako servis bude ulazio kako treba onda ovde samo čudo može da spreči bar jedan taj brejk.

Kontra hendikep na Rozenkranca zaista može da se igra, ali mi smo pre za opciju over gemovi.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: 6:7 6:3 7:6

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje