petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – PONEDELJAK 11. JANUAR

Apsolutno pogrešno postavljene kvote od strane kladionica i to ćemo pokušati da iskoristimo. Članak otvarati do 20:00


U okviru četvrtfinala turnira u Delrej Biču snage će odmeriti Poljak Hubert Hurkač i Ekvadorac Roberto Kuiroz. Prema kladionicama apsolutni favorit je Hurkač čija se pobeda plaća kvotom 1,20, a margina na poene iznosi 20,5.

Ko god da je postavljao ove kvote i margine veoma je pogrešio, jer prema svemu viđenom do sada Hurkač nikako, ali nikako ne bi smeo da bude tako veliki favorit.

Ovde su se kladionice vodile dvema stvarima. Prva je ATP rank koji ide u korist Hurkaču, ali nikada nije bio neki realan parametar. On pada u vodu posebno sada, jer je početak sezone.
Druga stvar kojom su se vodile jeste Hurkačova pobeda nad Galan Riverosom, ali ko je gledao taj meč zna da rezultat vara. Hurkač jeste slavio ubedljivo, ali Galan Riveros mu je mnogo pomogao. Zaista je pravio neke početničke greške, ali i pored toga je imao šansi da se vrati u prvi set. Sredinom seta je propustio brejk loptu koja bi ga vratila u set i nakon toga je totalno pao. No, do tog trenutka taj meč je bio u totalnom egalu.

Ono što zaista bode oči jeste da kladionice kao da ne gledaju Kurioza. Ovaj momak možda jeste čelendžer igrač, ali igra sa dosta samopouzdanja. Prošao je kvalifikacije, nakon toga upisao tri dve lepe pobede nad Rubinom i Karlovićem. Zaista, igra fino, bez trzavica kojima su skloni čelendžer igrači. Ovde je baš potcenjen i mi ćemo to pokušati da iskoristimo.

Jako dobar stvar po naš tip je činjenica da je Kuiroz imao zaista sjajne pripreme pred ovaj meč. Rubin i Karlović su igrači koji imaju jako dobre serve, ali nešto slabiju kretnju. Isto to se može reći i za Hurkača, samo je on na malo većem nivou. Bekend mu ništa nije specijalno i u nekim dužim razmenama Kuiroz svakako ima šanse.

Jedina bojazan je njegovo neiskustvo u ovakvim mečevima, ali mi smo spremni da preuzmemo taj rizik.

Dvouimili smo se između opcija hendikep gemovi na Kuiroza i over gemova i presudilo je ovo drugo. Margina od 20,5 gemova je zaista smešna, a da bi bila probijena potreban je jedan tesan set. Mišljenja smo da Kuiroz to može da iznese, a nemojte se začuditi ako bude i slavio.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1, 90

Imate opciju i 19,5 gemova po kvoti 1,70 

6:4 6:4

Povezani članci

4 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje