petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – Ponedeljak 22. Februar

Informacija koju smo iskopali bi umnogome mogla da utiče na ishod ovog meča. Članak otvarati do 18:20


U okviru poslednjeg kola kvalifikacija za turnir u Kordobi snage će odmeriti Fakundo Bagnis i Pedro Sakamoto. Situacija je takva da je Bagnis favorit sa kvotom 1,30, ali postoji jedna velika začkoljica koja umnogome može da poremeti ovaj meč.

Naime, Bagnis je prvi nosilac u kvalifikacijama, a što to konkretno znači? To znači da ukoliko ispadne u ovom kolu kvalifikacija znači da postoje velike šanse da u glavni žreb upadne kao laki luzer, ako neko od igrača iz glavnog žreba odustane. Sreća po nas, jedan od igrača iz glavnog žreba je odustao. Igrač koji je odustao zove se Gvido Pelja, a razlog odustajanja je pozitivan test na Covid 19.

Još jedna jako bitna stvar je jedna vrsta mini povrede koju je Bagnis zaradio. On je tokom meča drugog kola kvalifikacija tražio pomoć fizioterapeuta, ali je na kraju slavio. Nije blistsa u tom meču protiv Kolarinija, ali je uspeo da pobedi.

Dakle, ovde imamo igrača koji je rovit i koji ima velike šanse da upadne u glavni žreb kao laki luzer. U ovakvim situacijama na ovim malim turnirima igrači koji su u opticaju za mesto laki luzera znaju kakve su im šanse.

Nemojte se začuditi ako Bagnis bude tankovao danas, jer nema razloga da se cima, jer potencnijalno ima mesto u glavnom žrebu.

Predlog za klađenje: Sakamoto set 1,75
Hrabrija opcija : Sakamoto pobeda 2,95

2:0

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje