petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – Ponedeljak 22. Mart

Članak otvarati do 17:30


Pred nama je veoma jak turnir pa će pažnja maksimalno biti usmerena ka njemu. Danas su na progrmau kvalifikacije za Masters u Majamiju, i ponuda je odlična.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće Amerikanac Džejson Jung i francuski veteran Nikolas Mau. Prema kladionicama, favorit za prolaz u narednu rundu je Jung čija se pobeda plaća kvotom 1,65, a margina na gemove je postavljena na 22,5.

Na našu veliku žalost ponuda u našim kladionicama je izašla veoma kasno pa je i kvota srozana. Strane kladionice su izašle sa kvotom 1,85, što je fenomenalno, ali na ovih 1,65 po nama vredi igrati ukoliko volite malo jače da uplatite. Ukoliko ne možete da priuštite jaču uplatu, onda savetujemo da pronađete još jedan zicer kvote 1,2-1,3 i dobićete kvotu 2,00.

O čemu se ovde radi?

Radi se pre svega o Mauu koji je pre neki dan u Akapulku morao da preda meč. Razlog za povlačenje je očigledno slaba fizička sprema prouzrokovana Covidom 19 koji je ovaj francuski veteran nedavno preležao. Ko možda ne zna, Mau ima 39 godina i jasno je da je daleko od najboljih igračkih dana. U ovim godinama u dubl konkurenciji može da igra bez problema, ali kada je singl u pitanju tu dolazi do problema, jer prosto ne može da izdrži jak tempo koji je danas neophodan.

Druga stvar su uslovi koji apsolutno ne pogoduju Francuzu. Mau je kroz karijeru važio sa veoma agresinog igrača. Mnogi ga smatraju servis volej igračem, ali uslovi u Majamiju ne leže tim igračima. Podloga je veoma spora, temperatura veoma visoka, a to us sve stvari koje njemu ne odgovaraju.

Jung možda kuburi sa formom ove sezone, ali ako ne može da pobedi 39-ogodišnjeg veterana koji je rovit onda je u velikom problemu.

Predlog za klađenje: Pobeda Junga 1,65


Rezultat: 6:4 3:6 6:1 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje