utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – Ponedeljak 3. Maj

Članak otvarati do 18:30.


Četvrta runda WTA turnira u Madridu donosi nam duel između Australijanke Ešli Barti i Poljakinje Ige Švjontek. Kladionice favorizuju prvu igračicu sveta sa kvotom 1,75, a margina za gemove je postavljena na 21,5 gemova.

Ako uzmemo u obzir da je Barti prva igračica sveta i realno gledano najbolja teniserka u ovom trenutku, ovako visoka kvota na njenu pobedu pomalo čudi. Ipak, ona je takva sa razlogom, jer je Švjontek jako dobra teniserka i pre svega je aktuelna šampionka Rolan Garosa. To je glavni razlog zašto su kvote postavljene ovako, jer bi u suprotnom, na bilo kojoj drugoj podlozi kvota na pobedu Barti maksimalno bila 1,50.

Mi se apsolutno slažemo sa posavljenim kvotama i ovde idemo u smeru over gemova. Glavni razlog za to je svakako igra Ešli Barti koja u poslednje vreme igra sjajano, ali čini se kao da je vreme da izgubi. Od Australijan opena pa do danas, omalena Australijanka je osvojila Majami i Štutgart i ispala u četvrtfinalu Čarlstona. Odlična forma, ali pitanje je koliko još može da izdrži. Prateći njene mečeve primetili smo da igra sa velikim oscilacijama, a na protivnicama je da to iskoriste.

U toj velikoj seriji pobeda, Barti je odigrala 14 mečeva i čak osam puta je gubila set, što znači da su i ti mečevi išli u over. Narodski rečeno, nudi se svojim protivnicama, ali džaba sve kada sa druge strane to ne iskoristi protivnica. Mi smo mišljenja da bi Švjontek ukazanu priliku mogla da iskoristi i ovaj meč učini i te kako zanimljivim.

Kladionice svakako nisu lude, a mi ih danas potpuno podržavamo.

Predlog za klađenje: Više 20,5 gemova 1,65


Rezultat: 7-5 6-4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje