petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis – Predlog za klađenje – Ponedeljak 30. Avgust

Članak otvarati do 22:00


Prvo kolo US Opena donosi duel između Danila Medvedeva i Rišara Gaskea. To je meč u kojem je Medvedev apsolutni favorit i ovom opkladom mi ćemo to pokušati da naplatimo.

Dakle, imamo Medvedeva koji je posle Đokovića drugi favorit za osvajanje turnira. Sjajna turneja po Americi pred US Open. Osvojio je masters u Kanadi, a u SInsinatiju je došao do polufinala gde gubi od Rubljova.

Taj poraz od Rubljova je najbolja moguća stvar koja je mogla da mu se dogodi koliko god to smešno zvučalo. Imao je više vremena za odmor, a sada kada ima poraz iza sebe može još jače da se posveti US Openu. Rus izgleda dobro, izgleda motivisano i videćemo kako će starovati.

Njegov današnji protivnik je iskusni Rišar Gaske koji već godinama muči muku sa fizičkom spremom. Neverovatno je kako ovaj sjajni Francuz ima krkho telo, te ne može da veže 2-3 meseca tenisa, a da se ne desi neki problem. To je jedan od razloga zašto nije napravio nešto veće u karijeri.

Stilski gledano Medvedev je sve što Gaske ne voli. Dakle, jedan pokretni zid koji sve vraća i tera vas na mnogo rada za svaki poen. Na duže staze njegovo telo će početi da pati i on prosto neće moći da isprati taj ritam.

Medvedev, takođe ima sjajan ritern tako da i slabašni servis Gaskea će biti na velikom ispitu. Još jedna stvar koja ne ide na ruku Gaskeu je činjenica da je Medvedevu bekend jači udarac. U tom duelu bekendima Medvedev bi morao da izađe kao pobednik.

U poslednjih pet godina Gaske je ispao tri puta u prvom kolu US Opena. Ove godine baš nije imao sreće, jer je naišao na top favorita.

Predlog za klađenje: Manje od 29,5 gemova 1,77

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: 6-4 6-3 6-1 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje