petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – PONEDELJAK 5. OKTOBAR

 

Apsolutno je sve na strani našeg igrača. Članak otvarati do 13:30

 

Polako, ali sigurno približavamo se kraju Rolan Garosa. Turnir je generalno loš i pun iznenađenja, ali ovde ne bi trebalo biti bilo kakvih iznenađenja.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Novak Đoković i Karen Hačanov. Kladionice maksimalno favorizuju Đokovića sa kvotom 1,05, a margina za gemove je postavljena na 29,5 gemova.

Mi ovde idemo sa Novakom iz mnogo razloga. Prvi je njegova sjajna forma i motiv da se osvoji Rolan Garos. Ukoliko bi osvojio titulu Đoković bi postao prvi igrač u istoriji koji je osvojio svaki grend slem po dva puta. Organizatori US Opena su uradili stravičnu stvar, ali čini se kao da su ga samo motivisali. Đoković generalno gledano nije poznat kao igrač koji razbija svoje protivnike, ali ovde u Parizu deli lekcije.

Ono na šta mi idemo jesu uslovi, servis Hačanova i Đokovićev ritern. Uslovi kao što verujemo da znate su veoma spori zbog kišovitog vremena koje vlada u Parizu. To apsolutno ne odgovara Hačanovu koji se uzda u svoju servu koja mu je sve. Ipak, ta ista serva ga ne služi, jer pruža mnogo brejk lopti protivnicima. Imao je sreće pa nije naleteo na nekog ozbiljnog riternera u prva tri kola, ali ovde ide na najboljeg. Koliko ga servis ne sluša pokazuje i ova statistika:

– U prva tri kola Hačanov je pružio 23 brejk lopte, a uspeo je da spasi 12. Ako u to uračunamo sve mečeve na šljaci ove sezone imamo 44 date brejk lopte na turnirima u Hamburgu i Rimu, a verovali, ili ne odigrao je u zbiru tri meča. Kada to saberemo sa brejk loptama na Rolan Garosu dolazimo do brojke od 41/67 što je neverovatno veliki broj. Dakle, na 11 mečeva na šljaci Hačanov je dao 67 brejk lopti što iznosi 11 po meču. Protiv Novaka sa takvim brojkama on nema šta da traži.

U H2H duelima Đoković vodi sa 5:1, a u setovima je 11:2. Gotovo svi mečevi su igrani na tvrdoj podlozi, a opet Novak je to rešavao bez problema.

Evo nekih brojki iz tih mečeva:

Wimbldon – 14 brejk lopti Novak napravio / Novak pobedio
Masters Pariz – 5 brejk lopti Novak / Hačanov pobedio
Abu Dabi – 6 brejk lopti / Novak pobedio
Dejvis kup – 4 brejk lopte / Novak pobedio
Abu Dabi – 3 brejk lopte / Novak pobedio
Dubai – 9 brejk lopti / Novak pobedio

U zbiru dobijamo 41 brejk loptu na 6 mečeva. Ono što raduje jeste sjajna konverzija brejk lopti.

Sve u svemu Hačanov ovde nema šta da traži. Ako se uzme u obzir njegova forma on može biti prezadovoljan ovim plasmanom u osminu finala. Njegov servis je ravan, bez bez mnogo varijacija, a to Novak obožava. U razmenama sa onim bekendom nema šta da traži pa sve osim ubedljive pobede Novaka bi bilo iznenađenje.

Predlog za klađenje: Manje od 29,5 gemova 1,83

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

                                          Rezultat: 6-4 6-3 6-3 i prolaz 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje