sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis – Predlog za klađenje – Sreda 1. Septembar

Članak otvarati do 17:00


Danas su na programu mečevi drugog kola na US Openu. Ponuda se malo razredila pa je sada lakše analizirati. Meč koji nam je danas zapao za oko odigraće  Bugarin Grigor Dimitrov i Australijanac Aleksej Popirin. Prema kladionicama favorit za prolaz u narednu rundu je Dimitrov, čija se pobeda plaća kvotom 1,50, dok je margina za gemove postavljena na 36,5.

Ako se uzme u obzir iskustvo i ATP rank tu je Dimtirov bez ikakve sumnje bolji. Ipak, odavno su prošle godine kada je Dimitrov igrao ozbiljan tenis i kada je na njega moglo da se računa. Konkretno ove sezone Dimitrov ima četiri četvrtfinala i to je to od njega. Najveći uspeh ove sezone mu je četvrtfinle Australija opena koji je ujedno i njegov omiljeni grend slem.

Ostali rezultati nisu vredni pomena, jer su to uglavnom bila ispadanja u prvom, ili drugom kolu. Dimitrov je došao u taj stadijum karijere kada igra samo zbog novca. Neku veliku titulu nema šanse da osvoji.

Ove sezone je doživeo poraze od igrača poput Musetija, Fokine, Kuevasa, Djirona i da ne na brajamo sad sve. Prosto, rizično je igrati na njega na ovako smešnu kvotu.

No, ima nečeg dobrog u tim mukama Dimitrova. Naime, kroz karijeru je važio za igrača koji je sklon oscilacija. Od 2019. godine pa na ovamo Dimitrov je odigrao 28 mečeva i 15 od tij 28 je otišlo u 4+ setova. U prvom kolu je igrao protiv mladog Rifica koji je taj drugi set uspeo da odvede u taj brej. Da je sa druge strane bio neki iole iskusniji igrač, verujemo da bi i to otišlo u over. Treba istaći da je na 20 od pomenutih 28 mečeva viđen produžen set, sto je veliki plus za današnji predlog.

Popirin sa druge strane ne blista, ali je odigrao pristojan meč protiv Albota u prvom kolu. Ima sve u svom arsenalu što je potrebno da bi se jedno vreme pariralo Dimitrovu koji će sigurno tokom meča doživeti pad u igri, a nama preostaje samo da se nadamo da ce Popirin to znati da iskoristi.

Predlog za klađenje: Više od 36,5 gemova 1,71 (Soker)

Predaja – Kvota 1

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje