utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje- Sreda 12. Maj

Članak otvarati do 10:00


Drugo kolo WTA turnira u Rimu donosi duel između Ukrajinke Eline Svitoline i Amerikanke Amande Anisimove. Favorit za prolaz u narednu rundu turnira je Svitolina, čija se pobeda plaća kvotom 1,60, dok je margina za gemova postavljena na 20,5.

Ovde prednost moramo dati Svitolini iz više razloga. Prvi je svakako njena forma koja je sasvim zadovoljavajuća ove sezone. Ako pogledamo od koga je ona gubila ove sezone, tu dolazimo do imana poput Ešli Barti, Svetlane Kuznjecove, Belen Tejkman, Viktorija Azarenka i da ne nabrajamo sad sve teniserke. Ako izuzmemo Tejkman, sve ostale igračice su top kalibra, i sve igračice koje su pobedile Svitolinu su na tom turnire bile u naletu, i igrale u samoj završnici.

Drugi razlog zašto treba igrati na Svitolonu jeste njena ljubav prema ovom turniru. Zvuči glupo, ali verujte da nije. Naime, ona je ovaj turnir osvojila dva puta i igrala četvrtfinale. Očigledno je da joj uslovi i te kako prijaju i da se dobro snalazi na ovim terenima.

Što se Anisimove tiče za nju se narodski rečeno može reći nit smrdi nit miriše. Ove sezone je igrala na šest turnira i samo je jednom uspela da stigne do trećeg kola. Najblaže rečeno skromno, i ne tako ubedljivo.

Predlog za klađenje: Pobeda Svitoline 1,65

Slika sa kvotom: https://prnt.sc/12ta5cl

6:2 3:6 4:6

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje