petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – Sreda 14. April

Članak otvarati do 13:30


Drugo kolo Mastersa u Monte Karlu donosi duel između Španca Rafaela Nadala i Argentinca Federika Delbonisa. Favorit za prolaz u narednu rundu se maltene ne dovodi u pitanje, a margina na gemove je postavljena na nama zanimljivih 18,5 gemova.

„Kralj šljake“ kreće u pohod na 12. titulu u Monte Karlu. Tokom svoje karijere Nadal je dobio nadimak mister april, jer od Monte Karla uglavnom kreće njegova serija pobeda. Prosto, on svoju formu tempira za ovaj deo sezone i vrhunac stiže na Rolan Garosu. Nakon toga sledi određeni odmor do Vimldona, a posle Vimbldona cilj je samo US Open i tu je maltene kraj sezone za njega.

Prema Nadalovim rečima problem sa leđima više ne postoji. To znači da je Nadal full spreman i kada je takav na šljaci mogu da dobiju 2-3 igrača, a Delbonis sigurno ne spada među njih.

Margina je po našem mišljenju za gem viša, a to znači u ovom slučaju. Konkretno, da bi tip bio prolazan Nadal mora da napravi brejk po setu, a njegova pobeda će vrlo verovatno biti i ubedljivija.

Vreme će biti idealno za njegov tenis. Biće sunčano, što znači da će podloga biti spora i tvrda, a njegovi spinovi će dobiti na moći.

Delbonis protiv top 10 tenisera u karijeri ima skromnih 3-15. I protiv Nadala ima 0-4, a u ta četiri meča je zbirno osvojio 20 gemova posle 9 odigranih setova.

Predlog za klađenje: Manje od 18,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: 6:1 6:2 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje