utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – Sreda 17. februar

Članak otvarati do 23:00


U okviru polufinala Australijan opena snage će odmeriti srpski teniser Novak Đoković i Rus Aslan Karatsev. Favorit je svakako Đoković čija se pobeda plaća kvotom 1,10, ali margina je postavljena za nas visokih 31,5 gemova. Mi ćemo to pokušati da iskoristimo.

Novak Đoković je zabrinuo svoje navijače u duelu protiv Tejlora Frica. Pojavila se ta povreda međurebarnih mišića koja mu je stvarala problem na tom meču, ali je i pored toga Đoković uspeo da pobedi. Sve nakon toga je bilo u redu, što znači da povreda nije bila teže prirode. Đoković je relativno lagano pobedio Raonića, a nakon toga Zvereva. Meč protiv Zvereva je bio očekivano težak, ali još jednom se pokazalo koliko je mentalni pristup u tenisu veoma bitan. Zverev jeste imao u tom meču svoje šanse, ali kada glava nije na mestu džaba sve.

Sa druge strane je Aslan Karatsev, velika senzacija ovogodišnjeg Australijan opena. Momak je inače u glavni žreb ušao kroz kvalifikacije i odigrao turnir života. Prošle sezone je igrao uglavnom čelendžere i bio više nego solidan. Mi smo pričali u nekim ranijim najavama da će ovo biti godina njegovog proboja na ATP listi. Momak ima zaista talenat i to pokazuje na ovom turniru. Ostvario je neke sjajne pobede i sada može da uživa.

Svi protivnici protiv kojih je Karatsev igrao na ovom turniru ne mogu u istu rečenicu sa Novakom Đokovićem. U nekim mečevima Karatsev je bio u podređenom položaju, u nekim mečevima je imao sreće da se protivnici povrede. Prosto sve mu se poklopilo. Danas toga neće biti, jer Đoković ima samo jedan zadatak, a to je titulu. Aslan prosto nema iskustvo igranja ovakvih mečeva i to protiv igrača kao što su Đoković. Za očekivati je da će ga pritisak pojesti i Đoković to zna. Možda će odigrati jedan set dobro, ali kada ga Đoković bude slomio tu će se njegova igra raspasti.

Mi smo se dvoumili između opcija 3:0 i manje od 32,5 gemova. Smatramo da je opcija 3:0 nešto sigurnija, jer pokriva razne scenarije u setovima.

Predlog za klađenje: Pobeda Đokovića 3:0 1,77

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: 6:3 6:4 6:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje