petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – Sreda 21. Jul

Igrač na kojeg mi igramo igra dobro na ovom turniru i veliki je favorit danas. Članak otvarati do 15:00


Druga runda turnira u Gštadu donosi duel između Francuza Artura Rinderkneča i Španca Roberta Bautiste Aguta. Prema kladionicama favorit za prolaz u narednu rundu je Agut čija se pobeda plaća kvotom 1,50, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Apsolutno se slažemo sa ovom postavkom kvota, i ako nas pitate ona bi trebala biti manja. Da, Agut kao Španac možda nije klasični predstavnik španske škole tenisa, čiji učenici najbolje igraju na šljaci. Ipak, po svojoj priordi igre, ali i kvalitetu on danas mora da bude favorit i to veliki.

Mišljenja smo da Rinderkneču Agut tipski ne odgovara. Španac je sposoban da prebacuje do besvesti i da tera protivnika na grešku. Rinderkneč je igrač koji ima nešto slabije kretanje, i čija se igra zasniva na servisu. Ova šljaka zbog nadmorske visine je malo brža, ali je ipak šljaka i tu servis ne radi kao na betonu. Agut će to verujemo uspeti da upasivi u velikim procentima i da kroz igru maltretira protivnika.

Agut kroz karijeru ima sasvim solidne rezultate u Gštadu. U poslednja tri nastupa ima četvrtfinale, finale u polufinale.

Ova kvota na Aguta se može iskoristiti na dva načina. Čista pobeda se može iskoristiti za neki dubl tiket, a hendikep gemovi se mogu iskoristiti za singl, pa vi odaberite.

Predlog za klađenje: Čista pobeda Agut: 1,40
Opcija za singl: Agut dobija sa tri i više gemova razlike 1,70

6:2 6:4

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje