četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – Sreda 27. januar

Članak otvarati do 11:45


U okviru prve runde čelendžera u franucskom Kimperu snage će odmeriti Antoan Kornu i Artur Rinderkneč. Prema kladionicama, favorit u ovom duelu je Rinderkneč čija se pobeda plaća kvotom 1,30, a margina na gemove je postavljena na 21,5.

Glavni razlog za ovako favorizovanje Rinderkneča je njegova titula na čelendžeru u Antaliji iz prošle nedelje. To je verovatno njegov najveći uspeh u karijeri, i svaka mu čast na tome. Ipak, to u ovom duelu može da mu bude protivnik, jer on nije navikao da igra iz nedelje u nedelju konstantno na visokom nivou. Treba istaći da je on na tom turniru morao da igra i kvalifikacije, što znači da je u periodu od 17. janura do 24. januara odigrao sedam mečeva, i to je mnogo i za one najbolje, a kamoli njega čelendžer igrača.

Da nije bilo te titule verujte da ova kvota ne bi bila ovakva, što znači da postoji određeni value i mi ćemo to pokušati da iskoristimo.

Dug niz godina praćenja tenisa na najvišem nivou mogućem nivou je doveo do toga da mi samo primetimo određene anomalije na ovim manjim turnirima. To se posebno odnosi na čelendžere u Francuskoj.

Iz nekog nama nepoznatog razloga Francuzi na svom tlu igraju fantastičan tenis. Bez obzira da li to bio grend slem, masters, ATP turniri, ili čelendžer, Francuzi na svom tlu igraju iznad svih očekivanja. POsebno nam je za oko pala činjenica da kada dva Francuza igraju jedan protiv drugog u Francuskoj ti mečevi uglavnom idu u debeli over. Ovu tezu baziramo na tome što ti francuski čeledžer igrači muče istu muku. Ono zajedno tavore na tim turnirima, često putuju zajedno, treniraju zajedno što dovede do toga da nema tajni među njima. Zato su ti mečevi uglavnom tesni i nezvesni do poslednjeg poena.

Statistički gledanom sigurno 75% mečeva ovakvog slučaja ide u over to potpisujuemo.

Mi ćemo se ovde voditi tom logikom, jer Rinderkneč sigurno ne zaslužuje kvotu 1,30. Nikada na čelendžer nivou nije tako velika razlika među igračima, a ova kvota je produkt samo te titule koju je Rinderkneč osvojio pre neki dan. U ovom slučaju to će mu odmoći, a mi se nadamo da će Kornu to znati da iskoristi i da odvede meč u over.

Još jedna jako dobra stvar je što se igra u dvoranskim uslovima i da je podloga super brza.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,90


Rezultat: Pobeda Rinderkneča 7:5 7:6

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje