sreda, 17. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis– Predlog za klađenje – Sreda 29. Septembar

Igrati što pre, jer je kvota u velikom padu sa razlogom.


Prva runda turnira u SOfiji donosi duel između Finca Emila Rosuvorija i Australijanca Džejmsa Dakvorta. Situacija je takva da se pobeda Rosuvorija plaća kvotom 1,45, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Apsolutno se slažemo sa postavljenim kvotama, šta više mi bi postavili i manju kvotu. Ovaj pad kvote na pobedu Rosuvorija samo potvrđuje našu tezu, i ne bi nas čudilo kada bi do početka mača pala i na 1,30.

Zašto na Rosuvorija?

Stvar je jasna. Dakvort je pre neki dan igrao finale u Kazahstanu u kojem je poražen od Kvona. Težak poraz za njega na emotivnom planu, ali i na fizičkom. Pre turnira u Kazahstanu Dakvort je igrao čelendžer u Istanbulu koji je osvojio. Između tih turnira nije bilo pauze, što znači da će mu ovo biti treći uzastopni turnir bez ikakve pauze. Da, imao je dan dva da se spremi za ovaj turnir, ali pitanje je u kakvom je fizičkom stanju, jer je daleko od cveta mladosti.

Igrački gledano, Rosuvori je dosta bolji igrač. Treba samo da upasivi servis protivnika i kroz relije gradi poene. Dakvort možda bude odigrao set na nivou, ali na duže staze mi mislimo da ga čeka poraz i to ubedljiv.

Predlog za klađenje: Pobeda Rosuvorija sa 4 i više gemova razlike 1,95
Opcija za dubl tiket: Čista pobeda Rosuvorija 1,45

1:2

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje