petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis – Predlog za klađenje – Sreda 4. Avgust

Članak otvarati do 20:00


Juče je mladi Finac prekinuo fin niz dobitnih tipova, a mi ćemo danas to pokušati da ispravimo. Odlučili smo se za jednu opkladu koja nam dolazi sa WTA turnira u San Hozeu. Snage će odmeriti Petra Martić i Magda Linet. Prema kladionicama, favorita ovde nema, a margina za gemove je postavljena na 20,5.

Generalno gledano slažemo se postavkom kvota. I mi ovde očekujemo jedan tesan i neizvestan meč. Odlučili smo se za over gemove zbog Petre Martić koja spada u retke zahvalne teniserke za ovu igru. Servis joj je svakako najjače oružje, a na riternu je baš slab. Kada se ta dva spoje uglavnom dobijamo over mečeve. Retko kada ona „razbija“ protivnicu, a ona kada gubi ne gubi ubedljivim rezultatom, osim možda kada naleti baš na neku top teniserku.

Statistika takođe potrkepljuje naš predlog. Naime, Petra Martić je ove sezone odigrala 27 mečeva i 19/27 mečeva je otišlo preko današnje margine, što procentualno iznosi 70%. Ovo su fenomenalne brojke i pokazatelj kontinuiteta.

Takođe, raduje što je ovo egal meč. To znači da obe akterke meča u protivnici vide šansu za prolaz u narednu rundu. To uglavnom znači da će obe dati svojih 100%, jer ako ćemo realno i jednoj i drugoj su potrebne pobede zbog WTA bodova, a i forma im nije na zavidnom nivou.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,70

7:5 7:6

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje