petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – Subota 13. Mart

Članak otvarati do 16:30


U okviru polufinala ATP turnira u Marseju snage će odmeriti Ugo Umber i Pjer Igo Erber. Prema kladionicama favorit za prolazak u narednu rundu je Umber čija se pobeda plaća kvotom 1,65, a margina je postavljena na 22,5 gemova.

Korektno postavljene kvote od strane kladionica. Umber kao mlada nada francuskog tenisa mora biti favorit, a ovo su uslovi u kojima on igra možda i najbolji tenis. Ipak, treba biti obazriv, jer ovo bi mogao da bude pravi spektal i realno gledano težak meč za Umbera, jer i Erber voli ove uslove.

Ono na šta mi idemo jeste naša teorija o „dva Francuza u Francuskoj“. Već godinama pratimo tenis i može se reći da nas je iskustvo naučilo da na nekim turnirima postoje određeni šabloni koji dolaze u velikim procentima. Nije ovo nikakvo lupetanje, već činjenice, a što je najbolje možete se i sami uveriti.


Teorija o „dva Francuza u Francuskoj“ kaže da ti mečevi često idu u over. To se posebno odnosi na dvoranske uslove, jer generalno gledano Francuzi su oduvek igrali agresivan tenis. U ovakvim uslovima do izražaja dolazi servis i igra na mreži, a tu su Francuzi veoma dobro. Isprva smo ovo primenjivali na čelendžer turnirima. Svi ti igrači koji tavore po čelendžer turnirima muče istu muku, a to je besparica. Veoma često zajedno putuju, zajedno treniraju, a sve to dovodi do toga da se dobro poznaju. Zato na terenu među njima nema tajni i zato mečevi po pravilu idu u debele overe. Sve to što važi na čelendžeru važi i za ATP tur samo što je to na višem nivou naravno.

Pogledajte samo juče meč između Rinderkneča i Umera i sve će vam biti jasno. A upravo je to jedan od pokazatelja da ova teza i te kako pije vodu.


Pored ove naše teorije naravno i stil igre ove dvojice bi mogao da doprinese debelom overu. Potrebno je samo da i jedan i drugi imaju pristojan procenat ubačenog prvog servisa i onda ne bi trebalo da bude problema. Obojica se ne mogu pohvaliti riternom, bekend je dosta slabiji udarac pa će većina napada ići na tu stranu.

Miriše na jedan serverski obračun i po nama vredi probati se gemovima.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,75

3:6 2:6

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje