četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis – Predlog za klađenje – Subota 17. Jul

Članak otvarati do 15:20


Nakon onog srpskog polufinala proanaliziraćemo i ovo drugo polufinale u Hamburgu. Snage će odmeriti Argentinac Federiko Delbonis i Španac Pablo Karenjo Busta. Kladionice favorizuju Bustu sa kvotom 1,50 i mi se apsolutno slažemo sa tim trendom.

Pratili smo pomno dešavanja u Hamburgu ove nedelje i ono što je Delbonis pokazao nije dobro. Argentinac je imao dosta dosta sreće i slobodno se može reći da se provukao. Delbonis je uspeo da izgubi set od jednog Žanga, Ramos je propustio sijaset prilika, Beona Per je imao 1-0 u setovima i brejk u drugom setu. Sve to je Delbonis preživeo, ali ovo polufinale verujemo da neće.

Busta je igrač koji ume da oscilira, ali ako nešto zna onda zna da pobedi igrača koji se muči, a Delbonis se dobrano muči. Servis ne radi kako treba, a to automatski povlači sa sobom i igru u polju. U ova tri meča je protivnicima u zbiru dao čak 23 brejk lopte, što je za njega mnogo. Busta je ekspert da izvuče grešku iz protivnika i to će danas biti slučaj.

Zaista, po svemu prikazanom ne vidimo kako Delbonis može ovo da dobije, osim ako Busta bude upalio neki mod samodestrukcije. U ovom trenutku Busta je za klasu iznad i mi verujemo u njegovu pobedu.

Predlog za klađenje: Busta dobija sa tri i više gemova razlike 1,85
Opcija za dubl tiket: Čista pobeda Buste 1,50

7:6 6:3

     

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje