sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis– Predlog za klađenje – Subota 9. Oktobar

Članak otvarati do 20:00.


Druga runda Indijan Velsa donosi duel između omalenog Argentinca Dijega Švarcmana i Amerikanca Maksima Kresija. Prema kladionicama, favorit za prolaz u narednu rundu je Švarcman čija se pobeda plaća kvotom 1,30, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Ako bi gledali rank, ova kvota na pobedu Švarcmana bi morala da bude manja. Šta nam to govori? Pa govori nam da su kladionice oprezne i sumnjičave prema Švarcmanu, ali mi nismo.

Mišljenja smo da će ovo Švarcman lako rešiti, a razlog je prost. Stil igre koji gaji Kresi apsolutno pogoduje Švarcmanu i ovo bi trebao da bude autoput za Švarcmana ka trećoj rundi.

Kresi spada u retke servis volej igrače. Zaista, on gleda da što više skrati poen, a u takvoj igri on nema šanse protiv Švarcmana. Ova podloga u Indijan Velsu je jako spora, te taj servis Kresija koji jeste dobar neće imati takav uticaj kao na nekim bržim terenima. Švarcman će da se zabije 2-3 metra iza osnovne linije i vraća sve što stigne i tera protivnika na udarac više. U takvim okolnostima očekujemo da Kresi dosta greši i da ovo Švarcman reši relativno lako.

Ni ovaj prvi termin ne odgovara Kresiju, jer se igra po najvećem suncu što dodatno usporava teren.

Predlog za klađenje: Pobeda Švarcmana 2-0 1,90
Opcija 2: Pobeda Švarcmana sa 4 i više gemova razlike

6:2 3:6 7:5

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje