četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – Utorak 2. Februar

Članak otvarati do 17:30.


U okviru prve runde čelendžera u francuskom Kimperu snage će odmeriti Evan Furnes i Antoan Hoang. Prema kladionicama favorit u ovom meču je Hoang. Njegova pobeda se plaća kvotom 1,60, a margina na gemove je postavljena na 21,5 gemova.

Ovo je jedan od retkih mečeva na čelendžer nivou za koji se može reći da su kladionice postavile kvote kako treba. Hoang je sa pravom favorit. Osim što ima mnogo više iskustva na ovakvim turnirima, Hoang igra sasvim pristojan tenis. Igrao je kvalifikacije za Australijan open na kojima je ispao od sunarodnika Rinderkneča. Taj isti Rinderkneč je kasnije osvojio čelendžer u Turskoj, što znači da je igrao sjajan tenis. Nakon toga, Hoang je igrao u Antaliji gde je ispao od Benjamina Boncija, koji je na tom turniru igrao finale, a nakon toga je igrao i finale u Kuimperu. Strašna forma, pa taj poraz i nije neko iznenađenje. Dakle, Hoang kada gubi onda gubi od igrača koji je u top formi, a Furnes to sada nije sigurno.

Što se Furnesa tiče zanimljivo je da je prošle nedelje upao u glavni žreb bez problema, a za ovu nedelju je morao da igra kvalifikacije. Ruku na srce prošao ih je bez većih problema.
Što se Furnesove forme tiče, ok je to. Prelazi polako sa ITF nivoa na čelendžer nivo, ali ide to nekim svojim tokom. Pun je samopouzdanja nakon dobrih ITF turnira, a i nastup prethodne nedelje nije bio loš.

Može se reći da su obojica u dobroj formi i da treba očekivati veliku borbu. Na sve ovo dodali bismo jednu našu teoriju koja mnogima ima smešan naziv, ali i te kako je smatramo ozbiljnom.

Evo o čemu se radi:

Teorija o dva Francuza u Francuskoj

Kao što i sam naziv „teorije“ govori, ovo se odnosi isključivo na farncuske igrače koji igraju u Francuskoj. To se posebno odnosi na ove manje turnire gde po pravilu bar jedan (veoma često i dvojica) Francuz stigne do samog kraja turnira. Ne znamo kako to najbolje da objasnimo, ali izgleda da domaći teren u Francuzima budu nešto posebno, pa oni vrlo često igraju iznad svojih mogućnosti. Na prethodnom turniru bilo je tri ovakva meča i dva su došla u over. Na ovaj način se kladimo već 3-4 godine i verujte da je 75% prolaznost ovih tipova.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova


Rezultat: 6-4 6-3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje