petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – Utorak 26. januar

Članak otvarati do 17:45


 

Posle pauze koja je trajala dve nedelje tenis se polako, ali sigurno vraća. Ove nedelje imamo dva čelendžera u Turskoj i Franucskoj, a već sledeće nedelje kreću pripremni turniri za Australijan open.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće Amerikanac Denis Kudla i Francuz Konstant Lesteni. Prema kladionicama blagi favorit je Kudla čija se pobeda plaća kvotom 1,60. Da su okolnosti normalne ovo bi bila sasvim normalna postavka kvota, ali pošto nisu mi ćemo to pokušati da iskoristimo.

Glavni razlog za igranje na Francuza je činjenica da je Kudla do nedavno bio pozitivan na Covid 19. On je igrao kvalifikacije za Australijan open, prošao prvo kolo, ali je dobio pozitivan test i automatski je diskvalifikovan. Takav splet okolnosti su totalno poremetili njegove planove, jer je sigurno video sebe da igra u Melburnu, a ne na čelendžeru u Francuskoj. Prema njegovim rečima imao je blage simptome, ali reket nije uzeo u ruke. Njegovo fizičko stanje je pod velikim znakom pitanja, a i treba se vratiti u ritam posle pauze od dve nedelje.

Drugi razlog (ovog puta naš) za igranje na Lestenia jeste činjenica da Francuzi u svojoj domovini generalno gledano igraju sjajno. To se posebno odnosi na ove manje turnire gde po pravilu bar jedan (veoma često i dvojica) Francuz stigne do samog kraja turnira. Ne znamo kako to najbolje da objasnimo, ali izgleda da domaći teren u Francuzima budu nešto posebno, pa oni vrlo često igraju iznad svojih mogućnosti.

Dakle, imamo jednog rovitog igrača koji generalno gledano ne igra tako često čelendžere u Evropi. Pitanje je u kakvom je fizičkom stanju, i protiv motivisanog Lestenia bi mogao da ima problema.

Predlog za klađenje: Lesteni ne gubi sa tri i više gemova razlike 1,72


Rezultat meča: Pobeda Lestenia 6-2 7-6

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje