petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – UTORAK 3. NOVEMBAR

Teško da će ovaj meč ići u jednom pravcu. Članak otvarati do 13:30

 

U okviru prve runde Mastersa u Parizu snage će odmeriti domaći teniser Adrian Manarino i naš Dušan Lajović. Kladionice su izašle sa egal kvotama, što je možda i čudno, jer je Manarino zaista u dobroj seriji rezultata u poslednje vreme.

Ima ovaj meč svoje začkoljice, a koje su to začkoljice videćete u sledećih par rečenica.

Kao što smo već rekli Manarino je u fanstastičnoj seriji rezultat. Nakon sjajnog Kelna, Francuz je igrao finale u Astani gde je poražen od Milmana. Tokom većeg dela meča je bio dosta bolji igrač, ali nije uspeo da iskoristi svoje prilike, i za to je kasnije kažnjen. Skor od 1-9 u finalima svakako nije slučajnost, jer očigledno postoji određena blokada kada dođe dp tog finalnog duela. No, za Manarina se može reći da igra dobro, a zanimljivo će biti videti kako će se snaći u domovini nakon te serije dobrih rezultata.

Sa druge strane je Lajović koji slabo igra u poslednje vreme. Popularni Duci ima četiri vezana poraza, i osim onog nastupa u Hamburgu ceo ovaj nastavak sezone mu je za zaborav. Igrao je Lajović u Antverpenu i Beču gde je poražen od Tiafoa i Sonega. U oba meča je Lajović bio u totalno egalu, imao je priliku da dobije, ali u njegovom stilu je gubio meč.

Mi ovde vidimo jedan over meč, tačnije rečeno vidimo meč u kojima će sitnice odlučiti. Kao što smo već rekli, Manarino igra treću nedelju za redom i sigurno postoji neko pražnjenje kod njega, posebno nakon poraza u finalu. Zato čudi kvota koja je u egalu, posebno protiv Lajovića koji u najmanju ruku ne blista u poslednje vreme. Dakle, i kladionce su očigledno oprezne i smatraju da Lajović ovo i može da dobije. Ono za šta kladionice očigledno ne znaju jeste taj luzerski mentalitet koji generalno postoji kod sportista sa „naših“ prostora. Videli smo Krajinovića juče kako je imao 5-0 u taj brejku, pa je na kraju izgubio taj set i naravno kasnije meč. To isto važi i za Lajovića koji ovakve mečeve u kojima postoji legetimna šansa da dobije, on to ne dobije. Zaista, momak ima neku blokadu i to nije slučajnost, jer ima bezbroj primera. Iz tog razloga ne možemo verovati Lajoviću, jer on i kada dobije to je posle velike drame.

Po nama ovo će biti jedan izjednačen meč, jer imamo jednog umornog igrača, ali igrača koji je u dobroj formi. Sa druge strane je igrač koji igra solidno, ali uvek nešto fali i u kombinaciju sa ovim prvim teško da će meč biti u jednom pravcu.

Do sada su igrali četiri puta i Lajović vodi sa 3:1, a zanimljivo je da je u 3/4 meča viđen taj brejk. Ukoliko se to ponovi ova dvojica idu u over bez problema.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,75

7:6 6:3

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje