utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – Utorak 4. Maj

Možda dođe do pada kvote, a samim tim i margine. Članak otvarati do 19:00.


Osmina finala WTA turnira u Madridu donosi duel između Grkinje Marije Sakari i Čehinje Karoline Muhove. Prema kladionicama, favorit za prolaz u narednu rundu je Sakari, čija se pobeda plaća kvotom 1,60, a margina za gemove je postavljena na 20,5.

Pogrešne kvote ako nas pitate. Kladionice su malo precenile Grkinju, a da se mi pitamo ovo bi bilo u potpunom egalu.

Muhova je jedna sjajna teniserka, ali je sklona povredama i to je njen najveći problem. Igrala je sjajno u Australiji gde je stigla do polufinala. Pre dve godine je na primer igrala četvrtfinale Vimbldona i da ne nabrajamo sada sve rezultate. Uvek nakon dobre serije rezultata usledi neka povreda koja je odvoji od terena nešto duže i onda mora da se gradi forma iznova. To je jako koplikovan proces na profi nivou, a posebno u ženskom sportu.

Ne postoji segment igre u kojem je Sakari bolja od Muhove. Servis, igra u polju, igra na mreži, sve je u totalnom egalu. Šta više, Muhova je možda i više pokazala u dosadašnjem delu turnira, jer je eto u prethodnoj rundi uspela da savlada ni manje ni više nego Naomi Osaku.

Očekujemo jedan klasičan WTA meč sa puno neizvesnosti i preokreta na obe strane. U takvim okolnostima meč ne bi trebao da bude jednosmeran za bilo koju od ove dve teniserke i vrlo verovatno ide u tri seta.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,72

0:6 7:6 5:7

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje