sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Teško će do sva tri boda bez prva dva strelca tima

Danas će jedan tim igrati bez svoja dva najbolja strelca, ali i još četiri igrača, dok je drugi tim kompletan i u mnogo boljoj formi. Meč okvirno možete preuzeti do 17 časova, a predložena kvota je 1,75.

Radi se o susretu Italijanske 3 lige (Serija C) grupa C, a od 17:30 sati se u okviru 15. kola sastaju Potenza i Monopoli.

Pozicija na tabeli domaćina: Domaći tim se nalazi 17.mestu sa skorom 3 pobede, 4 remija i 7 poraza uz gol razliku 14:20. Ovo mesto ih trenutno vodu u plejout borbu.

Skor na domaćem terenu: Na domaćem terenu imaju  učinak od 3 pobede, 2 remija i 2 poraza i gol razliku 10:7.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Promenljiva forma, dva pobede i tri poraza za ovaj tim.

Izostanci: Danas će ima faliti šest igrač među kojima su: prvi i drugi strelac tima, Enriko Zampa (11/2 vezni red) i Pedro Miguel Fereira (8/2 vezni red), pored njih faliće još i najstandardniji defanzivac tima N. Gigli (14/0), Gutia (7/0 vezni red), Nigro (4/0 vezni red), napadač Romero (5/0).


Pozicija na tabeli gosta: Gosti se nalaze na 3.mestu sa 8 pobede, 2 remija i 4 poraza uz gol razliku 19:11.

Skor na gostujućem terenu: Oni su trenutno na 12. mestu kada se pogledaju mečevi na gostujućim terenima sa 2 pobede, 1 remijem i 3 poraza uz gol razliku 6:8.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Odlična forma Monopolija, četiri pobede i jedan remi u poslednjih pet susreta.

Izostanci: Danas je tim u potpunosti kompletan i očekuje se da izađe u seledećem sastavu: Loria, Mercadante, Bizzotto, Novella, Piccinni, Guiebre, Bussaglia, Arena, Vassallo, Starita, Grandolgo


Mišljenje i predlog za klađenje: Gosti su uhvatili odličnu formu i nemaju problema sa sastavom tima, za razliku od domaćina koji će morati da nadoknadi odsustvo nekoliko bitnih standardnih igrača, naše mišljenje je da gost danas ne gubi, ali i da nećemo videti preterano efikasan meč, pa je naš predlog igra X2&0-3 gola po kvoti 1,75.

0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje