petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Teško gube pred svojim navijačima, a gost će imati većih problema sa izostancima

Domaćin teško gubi pred svojim navijačima, a danas neće moći da računa na 5 igrača. Međutim, gost će biti još više oslabljen pošto danas neće moći da računa na čak 8 igrača među kojima su čak četiri napadača, ali i kapiten tima. Ovaj meč možete odigrati najkasnije večeras nešto pre 21h.


Najava meča: Večeras će se u terminu od 21h po našem vremenu u okviru Španske Segunde u derbiju pokrajne Andaluzije sastati Kadis i Malaga. Dva tima imaju istu ambiciju, a to je plasman u elitnu Primeru.

Cadiz: se nalazi na 5. mestu na tabeli sa 60 osvojena boda. Kao domaćin ove sezone ima samo 1 poraz u 18 utakmica. Kao domaćin je na proseku od 2.3 gola po meču. Večeras neće moći da računa na: odbrambene igrače Lopeza (24/2), Olivana (15/0) i Carmonu (7/0), na vezistu Salvija (28/2) i suspendovanog napadača Rennellu (5/1).

Malaga: se nalazi na 7. mestu na tabeli sa 58 osvojena boda. Kao gost ima skor od 7 pobeda, 6 remija i 5 poraza uz prosek golova od 1.9 po meču. Večeras neće moći da računa na 8 igrača: kapitena tima – odbrambenog igrača Ricca (34/4), J. Carosa (4/1), na vezne igrače Lacena (13/0) i Morana (7/0), kao i na četiri napadača Harper (24/4), Dani Pacheco (20/1), Saleznyov (12/0) i Kone (6/2). 

Mišljenje urednika: Radi se o meču dva tima podjednakih kvaliteta, koji imaju istu ambiciju. Činjenica da je Kadis domaćin i da pred svojim navijačima teško gubi mu daje veće šanse da dođe makar do boda. Sa druge strane stil igre dva tima i izostanci u napadu Malage ukazuju na jedan tvrd meč sa malo golova. Na vama je izbor adekvatnog tipa, a dobar izbor po mišljenju urednika je mix igra 1X i 0-3 / @1.55

Kraj – 1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje