petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tim oslabljen na ovom meču neigranjem sedam igrača!

Jedan od timova biće oslabljen neigranjem najmanje sedam igrača u ovom meču, dok je jedan pod znakom pitanja. Meč možete preuzeti okvirno do 18 časova, a predložena kvota je 1,65.

Radi se o susretu Ukrajinske Prve lige, a od 18:30 sati se u okviru 15. kola sastaju Veres Rivne – Metalist 1925.

Pozicija na tabeli domaćina: Domaći tim Veres se nalazi 8.mestu sa skorom 5 pobede, 4 remija i 5 poraza uz gol razliku 12:15.

Skor na domaćem terenu: Na domaćem terenu imaju  učinak od 3 pobede, 3 remija i 0 poraza i gol razliku 5:1. Ono što je posebno zanimljivo to je da prosečno na mečevima Veresa na domaćem terenu pada 1 gol po meču, a svaki od šest mečeva je završena od 0-2 gola.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Ne tako loša forma u poslednje vreme, dva pobede, dva remija i jedan poraz za Veres.

Izostanci: Danas će faliti samo veznjak Klytos (8/1).


Pozicija na tabeli gosta: Gosti se nalaze na 9.mestu sa 6 pobede, 1 remijem i 7 poraza uz gol razliku 16:22.

Skor na gostujućem terenu: Ekipa Metalista je na istoj poziciji i kada se radi o mečevima na gostujućim terenima, sa učinkom od 2 pobede, 1 remijem i 4 poraza uz gol razliku 4:9.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Posle tri vezane pobede, Metalist je zabeležio dva vezana poraza u poslednja dva kola, ali ako dodamo i poraz u kupu, onda je niz poraza čak šest, a rezultati nisu nimalo ohrabrujući, 2:0 u gostima od Oleksandrije, 1:6 na domaćem terenu od Zorye i u kupu na domećem terenu 2:5 od Oleksandrije.

Izostanci:Danas će ima faliti sedam igrača među kojima su: M. Zhychykov (3/0 odbrana), Y. Tkachuk (10/0/0 odbrana), drugi strelac i asistent tima Y. Batyushin (14/3/2 vezni red), A. Remenyuk (14/1/2 vezni red), V. Dmytrenko (6/0/0), V. Ponomar (1/0/0 napad), Derek (0/0 napad), pod znakom pitanja je nastup veznjaka O. Golodyuk (10/1/0) koji je počeo da trenira, ali je tek izašao iz povrede.


Mišljenje i predlog za klađenje: Metalist je reprezentativnu pauzu pokušao da iskoristi kako bi konsolidovao svoje redove posle tri teška poraza, ali im danas neće biti nimalo lako jer idu u goste najtvrđem domaćinu lige, koji na domaćem terenu ne prima golove i igra odličnu defanzivu, uz izostanke kod gosta, mislimo da će to biti dovoljno za prolazak igre 1X&0-3 gola po kvoti 1,65.

2:0

CRNI PETAK i cela nedelja i kod nas na sajtu – VELIKI PREMIUM POPUSTI!


Photo by Christopher Bruno from FreeImages

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje