Advertisement
MaxBet

Glavni trener jedne od ovih ekipa neće moći da računa na čak 8 igrača, od kojih su njih trojica među najboljim pojedincima ove sezone, ali u zavisnosti od njegove odluke još 5 njih bi mogli da utakmicu gledaju samo sa klupe. Utakmica je na programu večeras nakon ponoći, a velike su šanse da zbog ovih problema i loše forme pretrpe novi poraz.


U terminu od 2 časa nakon ponoći na programu je utakmica 13. kola druge faze ekvadorske Serie A u kojoj će snage odmeriti Delfin i Barcelona SC.

Delfin se nalazi na 6. poziciji, što je sam centar tabele, pošto su nakon 12 odigranih utakmica na svom kontu sakupili 18 bodova te ostvarili 4 pobede, 6 remija i 2 poraza. Što se tiče domaćih mečeva, na svom terenu su zabeležili 2 pobede, 3 remija i 1 poraz. Na današnjoj utakmici nastupiće u najjačoj mogućoj postavi, s’ obzirom da je glavni trener najavio da nema značajnih izostanaka.

Sa druge strane, Barcelona SC je trenutno 4. na tabeli sa potpuno istim učinkom kao i njihov današnji protivnik, te naravno 18 bodova nakon 12 odigranih kola. U gostima su ove sezone odigrali 5 utakmica i pritom došli do 6 bodova, a sa 1 pobedom, 3 remija i 1 porazom važe za jednu od najgorih gostujućih ekipa.

Pored nešto slabije forme još jedna stvar bi mogla da im predstavlja ogromne probeme te pomrsi račune za današnju utakmicu. Naime, glavni trener na ovo gostovanje nije poveo nekoliko veoma važnih igrača, a to su Matias Oyola (22n/1g/4a – kapiten), Damian Diaz (30n/5g/8a – treći strelac, prvi asistent) i Erick Castillo (22n/5g/5a – treći strelac, drugi asistent). Pored njih, sa spiska su izostavljeni Dario Aimar (15n/1g/0a), Luis Caicedo (16n/0g/0a), Byron Castillo (7n/0g/3a), Oswaldo Minda (15n/0g/0a) i Victor Ayala (8n/0g/1a).

Ipak tu se stvari ne završavaju… Iako su na ovo gostovanje krenuli Pedro Velasco (18n/0g/1a), Michael Arroyo (22n/7g/3a – drugi strelac), Christian Aleman (4n/0g/0a), Ely Esterilla (27n/3g/4a) i Tito Valencia (9n/0g/0a), kako prenose ekvadorski portali zbog raznih povreda velike su šanse da neke od njih vidimo tek u drugom poluvremenu pošto će verovatno ući sa klupe.


S’ obzirom da domaća ekipa neće imati značajnih izostanaka na večerašnjoj utakmici i da na domaćem terenu igraju dosta solidno, a da su sa druge strane gosti desetkovani i u zaista lošoj formi mišljenja smo da su stvari potpuno jasne. Očekujemo da Delfin nastavi niz pozitivnih rezultata te da još jednom pobedom uhvati priključak za ekipama sa samog vrha tabele, ali naši predlozi će biti nešto ”sigurnije” varijante pa vi odlučite šta vam više odgovara.

Kraj – 1:0 (1:0)

1X @1,45 (pobeda domaće ekipe ili remi)

W1 @1,70 (pobeda domaće ekipe bez nerešenog ishoda)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.