sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Trener u potpunosti rotira tim danas, kako bi odmorio za važniji meč.

Trener će danas u potpunosti rotirati tim, kako bi sačuvao igrače za mnogo važniji susret, a sada igra protiv motivisanog gosta, meč možete okvirno preuzeti do 23 sata, a predložena kvota je okvirno 1,85.

Radi se o susretu Brazilske Serije A, a od 01:00 sati se u okviru 34. kola sastaju Gremio i Flamengo.

Pozicija na tabeli domaćina: Nekadašnji šampion Brazila i osvajač Kopa Libertadoresa dve godine uzastopno, ekipa Gremia nalazi se u borbi za opstanak i trenutno na mestu koje vodi u Seriju B, 18.mesto sa 10 pobede, 5 remija i 18 poraza uz gol razliku 33:42.

Skor na domaćem terenu: Na domaćem terenu Gremio je osvojio mnogo više bodova  nego u gostima, imaju učinak od 6 pobede, 5 remija i 5 poraza uz gol razliku 20:16.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Uhvatili su kakvu takvu formu u poslednje vreme i zabeležili tri pobede uz dva poraza na poslednjih 5 mečeva.

Izostanci: Tim je kompletan i jedini igrač pod znakom pitanja je veznjak Douglas Costa (22/2).


Pozicija na tabeli gosta: Tim koji će biti jedan od dva predstavnika Brazila u finalu Kopa Libertadoresa kroz dva dana, ekipa Flamenga nalazi se na 2.mestu tabele sa 66 bodova i deluje da su se pet kola pre kraja predali u borbi za titulu jer im prvoplasirani Atletiko MG beži 8 bodova, Flamengo ima skor 20 pobede, 6 remija i 7 poraza uz gol razliku 64:29.

Skor na gostujućem terenu: Flamengo je najbolji gostujući tim lige, a imaju učinak od 8 pobede, 5 remija i 3 poraza uz gol razliku 35:16.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Odličan forma pred finale Kopa Libertadoresa, ali i završenice prvenstva, remi i potom četiri vezane pobede.

Izostanci: Gabriel Barbosa (16/11/5 drugi strelac tima) će sigurno izostati zbog suspenzije, a po najavama trenera on će na ovom susretu izvesti kombinovani tim jer čuva igrače za meč finala Kopa Libertadoresa protiv Palmeirasa koji je na programu kroz tri dana.


Mišljenje i predlog za klađenje: Gremio je brazilski velikan koji svakako ne želi sledeće godine u drugu ligu, danas su kompletni i igraće sa velikim motivimo pred svojim navijačima, protiv Flamenga koji će na teren poslati rezerviste koji svakako nisu igrači koji su stigli do drugog mesta u ligi i finala CL, pa je po nama za očekivati pobedu domaćina po kvoti 1,85.

2:2 (dva crvena kartona domaćina)


Image by K Lonsford from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje