četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tri problema za goste, a samo jedan su izostanci!

Tri problema za goste, a samo jedan su izostanci nekoliko igrača,  ostala dva saznajte u analizi meča. Meč možete preuzeti do 01 sat posle ponoći! Predložena kvota je 1,90!

02:00 Ind.del Valle – Defensa Y Justica (Copa Libertadores)

Način plasmana u grupnu fazu: Ekvadorski predstavnik došao je do ovogodišnje grupne faze kroz kvalifikacije – najpre su u dvomeču bili bolji od tima iz Čilea, Union Espanola ( poraz na gostovanju 1:0 i pobeda na domaćem terenu 6:2), da bi potom u poslednjoj fazi bili bolji od brazilskog Gremija (dve pobede, na domaćem terenu 2:1 i istim rezultatom u gostima)

Prethodni rezultati u takmičenju na domaćem terenu: Na domaćem terenu odigrali su 21 meč od 2014-te godine u Kopa Libertadoresu i NIKADA NISU PORAŽENI, imaju 7 remija i 14 pobeda.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Ekipa Independientea je u odličnoj formi, u poslednjih pet mečeva dva puta su savladali brazilski Gremio, dok su u domaćoj ligi remizirali u gostima u derbiju sa Barselonom, dok su savladali Tehnico Universitario 0:2 u gostima i Nueva du Octobre 2:1 na domaćem terenu.

Izostanci: Prema pisanjima domaće štampe domaćin je danas u kompletnom sastavu.


Način plasmana u grupnu fazu: Defensa Y Justicia se plasirala na takmičenje osvojivši prošle sezone Kopa Sudamerikanu, drugo po kvalitetu takmičenje u Južnoj Americi, pobedom nad Velezom u finalu 3:0, dok su sredinom aprila u Super kupu Južne Ameriki, savladli u dvomeču osvajača Kopa Libertadoresa – Palmeiras posle penala, poraz u prvom meču na domaćem terenu 1:2, pobeda u gostima istim rezultatom 1:2, golom u 90.minutu.

Prethodni rezultati u takmičenju na gostujućem terenu: Odigrali su samo jednom u grupnoj fazi u ovom takmičenju i to prošle 2020-te godine, sva tri meča u gostima su poraženi i to od brazilskog Santosa 2:1, ekvadorskog Delfina 3:0 i paragvajske Olimpije 2:1.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Oni su u periodu od samo 15 dana odigrali 5 mečeva, poraženi su od Boke Juniors, Palmeirasa i Independientea, remizirali su sa Talleresom, dok su pobedu ostavarili protiv Palmeirasa u već pomenutom meču.

Izostanci: Danas će im faliti četvorica igrača, to su prvi strelac tima Boa (9/5/1 napad), kao i treći strelac tima Romero (7/2/0 napad), nema ni veznjaka E.Fernandeza (9/0/0), kao ni defanzivca i drugog strelca tima M. Beníteza (9/3/0)

Međusobna tradicija: Ovi timovi nikad se nisu sastajali u međusobnim mečevima.

Zaključak: Domaći tim koji je jedan od velikana u južnoameričkom fudbalu, igra jako dobro, tradicija koja ukazuje na sjajne igre na domaćem terenu gde je nadmorska visina 3000m ne prija ni jednom gostu, a umor posle pet mečeva u 15 dana koje su imali gosti i izostanci četiri važna igrača su još dve stvari koje idu na ruku domaćem timu.

Predlog na osnovu trenutne forme i stanja timova: Ukoliko sagledamo sve činjenice, pobeda domaćina nameće se kao realan i logičan sled događaja, a naša predložena igra je 1&2-5 gola po kvoti 1,90!

1:1


Foto: Image by Tomislav Jakupec from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje