četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] U duel sa favoritom ulaze oslabljeni u odbrani

U ovaj meč favorit želi da nastavi seriju dobrih rezultata. Njegov rival igra ofanzivan fudbal i u gornjem je delu tabele, ali će danas biti oslabljen neigranjem 6 igrača, među kojima su i prvi golman i drugi strelac tima. Danas nema mnogo mečeva u ponudi generalno, a ovaj meč je jedan od onih koji počinju posle 16h po našem vremenu.


Najava meča: Danas će se u terminu od 16:50 na neutralnom terenu u okviru 1/8 finala  Prezident Kupa UAE sastati ekipe Al – Jazira i Al – Wahda. Al Jazira je vezala četiri pobede bez primljenog gola i treća je u prvenstvu. Mečevi Al Wahde su najefikasniji u ligi sa prosekom od 4.2 gola po meču. Argentinac S. Tagliabue iz Al Wahde je prvi strelac lige sa 9 postignuta gola na 10 odigranih utakmica.

Al Wahda neće moći da računa na 6 igrača, a među njima su: prvi golman, tri standardna odbrambena igrača, drugi strelac tima i još jedan napadač. Van sastava će biti: prvi golman M. Al Shamsi (10 meča prvenstvo + kup / 0 gola), defanzivci H. Al Kamali (7/0), Al. Karbi (7/0), A. Saleh (7/0), kao i napadači – drugi strelac tima C. Lopez(12/7) i I. Matar (9/1). 


Tradicija: Duel ova dva tima odlikuje i duga tradicija efikasnih utakmica o kojoj možete više pročitati na linku , a gde se kao dobar izbor tradiciono gledano nameću igre 3+ @1.45 i za one nešto hrabrije ljubitelje H2h igra 4+ @2.00.


Mišljenje urednika: Bojaz predstavlja činjenica da je juče na četiri meča Prezident Kupa UAE viđeno samo 5 golova, a da su igrale ekipe sa moćnim napadima. Sa druge strane, Al Jazira je ušla u golgetersku formu, dok Al Wahda voli da se nadigrava. Domaćin je u dobroj formi, pa se kao dobar izbor nameće i igra D2+ / domaćin daje dva ili više golova na meču, koja donosi kvotu od @1.45, ali je svakako na vama izbor adekvatnog tipa.

3:2


Slika preuzeta sa sajta: http://www.persianfootball.com

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje