sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] U gostima uzimaju 3 boda na samo 25% susreta, a danas su oslabljeni!

Gosti igraju izuzetno slabo na strani i prava su domaćinska ekipa, gde uzimaju tačno 76% bodova ove sezone. Uz sve to, i njihov rival igra na sličan način, a ne treba izostaviti činjenicu da će gosti biti bez petorice fudbalera, a domaći u punom sastavu. Utakmica je na programu večeras od 19 časova po našem vremenu, a naš predlog je kvote 1,80, za hrabrije tu je i kvota 2,10.


Reč je o susretu JonkopingsOrgryte, koji je na programu večeras od 19 časova po našem vremenu, a ove dve ekipe se sastaju u okviru 18. kola. Dakle, druga liga Švedske, ili popularnije rečeno „Superettan“ večeras će biti u fokusu iz nekoliko razloga. Pre svega je potrebno napisati da su ovo dve domaćinske ekipe, jer je Jonkopings čak 20 od 29 bodova u ligi osvojio kod kuće, dok je Orgryte osvojio 19 od 25 na svom stadionu. Inače, Jonkopings ima 9 pobeda, 2 remija i 6 poraza, gol razliku 28:23 i zauzima 4. mesto na tabeli. Orgryte ima 7 pobeda, 4 remija i 6 poraza uz gol razliku 22:22 i 25 osvojenih bodova. Treba biti objektivan i reći da obe ekipe imaju teoretske šanse da se kroz plej-of domognu višeg ranga, ali su došle u takvu poziciju da su ušli u drugi deo sezone i da se sada nijedan bod ne sme propuštati.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Ono što je posebno interesantno jeste što na oficijalnom sajtu domaćih ne stoji nikakvo posebno obaveštenje o izostancima, dok su gosti jasno naznačili da čak petorica fudbalera neće biti u protokolu za predstojeći meč. Za goste neće igrati Carl Wede (13n/0g/0a, desni vezni), Samuel Ohlsson (2n/1g/0a, levi bek), Bubacarr Jobe (12n/1g/1a, levi vezni), Oliver Stanišić (12n/0g/0a, centralni bek) i Arvid Sigurdsson (0n/0g/0a, desni vezni). Na zagrevanje će istrčati 19 fudbalera, a jedan će biti van spiska pred početak same utakmice, ali se ne zna ko. Dakle, večeras će biti bez šestorice fudbalera, kada se sve spoji.

Izvori: https://jonkopingssodra.se/truppen-till-matchen-mot-orgryte-is/
https://fotboll.ois.se/truppen-mot-jonkopings-sodra-if-3/

Gosti na strani beleže slabe rezultate, na poslednjih 20 mečeva imaju svega 5 pobeda, 5 remija i čak 10 poraza, što znači da su na svega 25% susreta na strani uspeli da slave. Na istom broju mečeva kod kuće, Jonkopings ima 12 pobeda, 5 remija i 3 poraza, što znači da je poražen na svega 15% susreta kod kuće, što još jednom potvrđuje našu priču sa početka članka.

Mišljenja smo da bi danas domaćin trebalo da ide na pobedu, domaći teren i izostanci gostiju bi mogli da budu u prvom planu, a kvota za tip „P/K1“ iznosi 1,80, dok kvota za tip „1“ iznosi 2,10.

Printscreen/Maxbet.rs

2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje