Advertisement
MaxBet

Jedna od ovih ekipa na večerašnjoj utakmici nastupiće bez ukupno 13 igrača, dok su po rečima glavnog trenera još 3 njih pod upitnikom. Sa druge strane, njihov protivnik se konačno okrenuo prvenstvu te se očekuju sve bolja izdanja u narednom periodu, dok je broj izostanka donekle zanemarljiv. Meč je na programu večeras nakon ponoći!


Večeras od 2 sata i 15 minuta očekuje nas utakmica 13. kola druge faze ekvadorske Serie A u kojoj će se susresti ekipe Guayaquil City i Deportivo Cuenca.

Guayaquil City trenutno zauzima poslednje, 12. mesto na tabeli sa svega 7 osvojenih bodova nakon 12 odigranih utakmica pa na svom kontu imaju samo 1 pobedu, 4 remija i čak 7 poraza, dok su ostvarili i 3 poraza na poslednja 3 meča. Kod kuće takođe beleže katastrofalne rezultate pošto su na 5 mečeva upisali 1 remi i 4 poraza te uzeli samo jedan jedini bod, a poslednji trijumf na svom terenu zabeležili su sredinom juna. Na današnjoj utakmici pored loše forme veliki neprijatelj će im biti i izostanci velikog broja, mahom standardnih, igrača što bi moglo da bude ogroman problem za glavnog trenera prilikom izbora za startnu postavu.

Na spisak za današnju utakmicu zbog povreda i suspenzija nisu stavljeni Jose Hurtado (29n/0g/0a), Emiliano Garcia (11n/0g/1a), Jose Madrid (7n/0g/0a) i Jonnathan Bravo (5n/0g/0a), vezisti Flavio Caicedo (16n/0g/1a), Pablo Mancilla (29n/2g/2a – treći strelac, treći asistent) i Renny Cabezas (5n/0g/0a), kao i napadači Washington Vera (8n/2g/0a), Diego Dorregaray (19n/3g/1a – drugi strelac), Miller Castillo (11/1g/1a), Yorman Valencia (6n/0g/0a), Walberto Caicedo (7n/0g/0a) i Jonathan Cevallos (5n/0g/0a). Pored toga, utakmicu bi sa klupe trebali da počnu Walter Ayowi (18n/0g/1a), Danny Luna (21n/1g/0a) i Anderson Naula (16n/2g/0a) s’ obzirom da zbog nedovoljnog oporavka još nisu spremni za svih 90 minuta.


Deportivo Cuenca zauzima 9. mesto na tabeli sa ukupno 15 osvojenih bodova te ostvarene 4 pobede, 3 remija i 5 poraza nakon 12 kola. U gostima ove sezone pružaju dosta dobra izdanja pa su na 6 mečeva zabeležili 3 pobede i 3 poraza, a takođe su vezali i 2 pobede u nizu.

Što se tiče ove ekipe, oni su nedavno učestvovali u Copa Sudamericani gde su uspeli da dođu čak do 1/8 finala. Takmičenje na dva fronta im je zadavalo mnogo problema u prvenstvu te su sada na dnu tabele, a s’ obzirom da je Fluminense sa dve pobede od 2:0 prekinuo njihov put na koninentalnoj sceni sada im je domaća liga jedini prioritet. Još jedna olakšavajuća okolnost za današnju utakmicu je to što od Cuence do Guayaquila dužina puta iznosi samo 120 kilometara, pa umor neće biti uticajan faktor.

Ipak, glavni trener večeras neće moći da računa na četvoricu igrača, a to su Carlos Cuero (36n/0g/2a), Anthony Bedoya (29n/0g/0a) i Edison Perciado (34n/4g/9a – prvi asistent), kao i Brian Cucco (24n/2g/0a) koji je van terena duži vremenski period te i nije veliki hendikep za ekipu.


S’ obzirom da je domaćin u ogromnim kadrovskim problemima i katastrofalnoj formi, a da celokupna situacija u klubu i nije na zadovoljavajućem nivou mišljenja smo da gostujuća ekipa jednostavno mora da iskoristi priliku koja im se pruža. Uprkos tome što neće imati pomoć tri standardna igrača očekujemo da na nešto lakšem gostovanju dođu do novih bodova te da nadoknade sve što su propustili tokom učešća u Copa Sudamericani.

Kraj – 1:1 (0:0)

W2 @1,55 (pobeda gostiju bez nerešenog ishoda)

X2&0-3 @1,70 (remi ili pobeda gostujuće ekipe uz tri ili manje golova)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.