utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] U lošoj formi i bez dosta igrača idu na “raspoloženog“ protivnika!

Domaćin tim će danas biti u problemima zbog brojnih izostanaka, a povrh svega nalazi se i u katastrofalnoj formi. U goste im stiže ekipa koja je skoro u kompletnom sastavu i, pre svega, koja je u mnogo boljoj formi. PREMIUM članak možete otvoriti do 18 časova, a naši predlozi se plaćaju kvotom 1,70 i 2,00.


Šesnaesto kolo treće francuske lige, National, donosi nam utakmicu u kojoj će se od 18 sati i 30 minuta po našem vremenu sastati FC Annecy i SC Bastia.

Annecy – Bastia (www.flashscore.com)

FC Annecy igra zaista katastrofalno i velike je verovatnoća da će se već nakon prve sezone u Nationalu vratiti u niži rang takmićenja. Ova ekipa se nakon 15 odigranih kola nalazi na poslednjoj, 18. poziciji, dok na svom kontu ima svega 11 bodova i skor od 2 pobede, 5 remija i 8 poraza.

Iako su većinu svojih bodova (7) osvojili upravo na domaćem terenu, trebalo bi napomenuti da će danas biti u velikim problemima sa izostancima te sumnjamo da će biti u mogućnosti da povećaju tu cifru. Naime, meč protiv Bastije će propustiti povređeni defanzivci Fabien Boyer (0n/0g/0a), Nicolas Garby (14n/0g/2a – treći asistent), Romuald Marie (10n/0g/1a) i Bissenty Mendy (6n/0g/0a), vezisti Ahmed Kashi (11n/0g/0a) i Steven Pinto-Borges (6n/0g/0a), kao i napadači Ahmed Mogni (9n/3g/0a – prvi strelac) i Romain Spano (5n/2g/0a – drugi strelac).

Takođe, zbog raznih drugih razloga, van terena su i napadači Anderson Banvo (5n/0g/0a), Nicolas Poulain (11n/0g/3a – prvi asistent), Mehmet Günes (6n/1g/0a) i Yanis Bensaber (3n/0g/0a).



SC Bastia na današnji meč stiže kao drugoplasirani tim na tabeli, gde ima ukupno 28 bodova (2 manje od vodećeg Quevilly Rouena) i skor od 8 pobeda, 4 remija i 3 poraza. Jasno je da imaju ambicije za promociju u drugi rang takmičenja, a veliki motiv će svakako predstavljati i činjenice da su već prošle sezone izborili plasman iz četvre u treću ligu. Današnji protivnik predstavlja idealnu priliku za osvajanje novih bodova, a možda čak i za preuzimanje liderske pozicije s obzirom na to da će se Quevilly Rouen u istom terminu sastati sa trećeplasiranim Red Starom.

Kada je reč o njihovim izostancima za ovu utakmicu, od važnijih igrača neće biti samo štopera Yohana Bocognanoa (12n/3g/0a) i napadača Benjamina Santellija (10n/2g/0a), dok su defanzivci Anthony Salis (2n/0g/0a), Gilles Cioni (3n/0g/0a) i Anthony Roncaglia (1n/0g/0a), vezisti Gary Coulibaly (1n/0g/0a), te napadač Naoufal Mesbah (1n/0g/0a) i te kako zamenjivi.


Mišljenje urednika: Iako je Annecy mnogo bolje partije pružao baš na svom terenu, zbog čega su tu osvojili 7 od 11 bodova, činjenica da će danas biti bez mnoštva igrača u svim linijama, kao i to da su poraženi 4 puta u nizu uz čak 12 primljenih golova ne ide u njihovu korist. Bastia ima ambicije da se plasira u viši rang, za sada igraju odlično što pokazuje i pobeda od 5:1 u prošlom kolu, a kako bi nastavili borbu za lidersku poziciju i danas moraju da dođu do povoljnog ishoda.

Pobeda gostujućeg tima se plaća kvotom 2,00, a po našem mišljenju vredi pokušati sa kombinacijom duple šanse i golova, “X2&2+“, koja se plaća kvotom 1,70.

FC Annecy – SC Bastia – 1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje