subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] U lošoj formi i bez ključnih igrača dočekuju tim koji se bori za vrh tabele!

Domaći tim ne može da se pohvali dobrim rezultatima ove sezone, a povrh svega danas će imati i mnogo problema u vidu izostanaka. Faliće im kapiten, vodeći strelci i asistenti, ali i nekoliko najstandardnijih igrača, što bi moglo da se odrazi na ishod protiv tima koji im apsolutno ne “leži“. Ako želite da vidite naš predlog ovaj PREMIUM članak možete otključati do 19 časova. Kvote koje smo izdvojili su 2,15 i 1,70.


U terminu od 19 časova na programu je utakmica između Annecy-a i Orleans-a, koja će se odigrati u okviru 24. kola francuskog National-a, odnosno trećeg ranga takmičenja.

Annecy – Orleans (www.flashscore.com)

Annecy današnju utakmicu dočekuje kao pretposlednji, 17. tim na tabeli, jer je od početka ove sezone, na 25 utakmica, osvojio samo 22 boda i zabeležio 4 pobede, 10 remija i 11 poraza. Trebalo bi napomenuti da poslednjeplasirani Boulogne ima 2 boda manje, ali i da je Annecy odigrao 3 meča više, što ih praktično postavlja na samo dno tabele.

Ipak, katastrofalna sezona i loša forma nisu jedina briga za glavnog trenera ove ekipe s obzirom na to da danas neće imati na raspolaganju nekolicinu standardnih igrača, kao i niz fudbalera sa manjom minutažom. Od važnijih igrača izostaće: štoper Maxence Chapuis (24n/2g/1a), defanzivni vezisti Alexandre Fillon (22n/4g/2a) i Ahmed Kashi (19n/0g/0a), zatim ofanzivni vezista Nicolas Pulain (15n/0g/3a), kao i krilni napadači Jean-Jacques Rocchi (24n/1g/4a) i Ahmed Mogni (14n/4g/0a). Takođe, neće biti ni golmana Juliena Pereza (13n/-21g).

Napominjemo, Fillon i Mogni su u ovom trenutku vodeći strelci svog tima, dok su Rocchi i Pulain prva dva asistenta. Pored toga, Chapuis je najstandardniji igrač ove sezone (prosečno 89 minuta na terenu), dok je Rocchi kapiten. Dakle, nekoliko veoma bitnih izostanaka u domaćem timu.


Orleans sa druge strane zauzima 4. mesto na tabeli jer je u dosadašnjem toku sezone ostvario 9 pobeda, 9 remija kao i 7 poraza i time doša do cifre od 36 bodova. U ovom trenutku zaostaju samo 1 bod za trećeplasiranim timom, odnosno od pozicije koja vodi u play-off, ali dobra vest za njih je to što u odnosu na Cholet imaju i jednu utakmicu manje. Ne sumnjamo da će već na ovom meču pokušati da su domogne 3. pozicije i naprave odličnu atmosferu pred duel sa prvoplasiranom Bastiom, 29. marta.

Što se tiče njihovog sastava za danas, glavni trener ne bi trebalo da ima mnogo problema u izboru istog. Van spiska registrovanih za ovu utakmicu našli su štoper Herve Lybohy (17n/0g/0a) i desni krilni napadač Bryan Silva Teixeira (12n/0g/2a), dok su najvažnijih fudbaleri spremni za nastup.


Kada je reč o međusobnim okršajima ovih timova, oni su se u prošlosti sastali samo jednom i to na početku ove sezone kada je Orleans slavio sa ubedljivih 6:1, na svom terenu. To bi moglo da im predstavlja dodatan motiv na današnjoj utakmici.

Međusobne utakmice: Annecy – Orleans (www.flashscore.com)

Mišljenje urednika: Od onoga što smo naveli apsolutno sve je na strani gostujućeg tima. Pored mnogo bolje forme i atmosfere u ekipi danas će imati prednost i zbog brojnih izostanaka u taboru protivnika, koga su i u kompletnom sastavu savladali sa ubedljivih 6:1 u prvom delu sezone. Ne preostaje nam ništa drugo nego da pokušamo sa opkladama na Orleans, a naš izbor je čista pobeda gosta po kvoti 2,15. Alternativa bi mogla da bude i kombinacija “X2&2+“ koja se plaća kvotom 1,70. Za koji god tip da se odlučite, srećno!

Annecy – Orleans – 2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje