petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] U najavi jedan čvrst i jedan efikasan meč

U ovom meču domaćin je favorit, ali će imati 7 izostanaka, među njima će biti prvi golman i još 3 standardna prvotimca, dok će gost imati 2 izostanka oba u napadu, a jedan od njih je i prvi strelac tima. Uz ovaj meč u okviru ovog članka će biti i dodatan premium meč u kome će na megdan favoritu doći gost u rezervnom sastavu, koji se čuva za naredni za njega daleko važniji meč. Oba meča možete odigrati do ponoći, ali i nešto kasnije. U oba meča predložena kvota je 1,75.


Najava meča: Tokom noći petak na subotu će se u terminu od 01:30 po našem vremenu u okviru 1. kola kvalifikacija za SP 2022. godine koje će se igrati u Kataru sastati Kolumbija i Venecuela. Na 7 od 8 poslednja međusobna meča dva tima je viđeno 0-2 gola, pa treba očekivati da se takav trend nastavi i danas. U ovom meču Kolumbija neće moći da računa na Ospinu (104/0/g), O. Murillo (17/0,d), M. Uribe (26/3/m), J.F. Quintero (23/3/m), Y. Moreno (6/0), R. Martinez (18/2/f) i L. Diaz (14/1), dok će Venecuela igrati bez 2 napadača A. Peneranda (16/0/pozitivan na Covid19) i S. Rondon (80/30 – najbolji strelac reprezentacije). 


Mišljenje urednika: Ovde Kolumbija važi za velikog favorita, ali usled važnih izostanaka i stila igre koji forsiraju i da dođu do prednosti, prevashodno će gledati da je sačuvaju i upišu startna 3 boda. Venecuela igra kompletna osim u napadu gde se može osetiti izostanak pre svega Rondona. Po mišljenju urednika je iz tih razloga dobar izbor nastavak tradicije i igra ug0-2 koja donosi kvotu od @1.75 u sportskoj kladionici MaxBet

3:0


Dodatan meč: U okviru drugog meča kvalifikacija na tlu Južne Amerike u terminu od 02:30 po našem vremenu Brazil će dočekati Boliviju. U ovom meču će Bolivija izaći na teren u rezervnom sastavu, dok je prvi tim ostao u La Pazu, kako bi se aklimatizovao i bolje pripremio za meč sa Argentinom, koji će se igrati na velikoj nadmorskoj visini, te se niko ne raduje putu u La Paz. Jedan od izvora koji ukazuje da će vam sastavi biti igrači tamošnjih najboljih timova: Wilstermana i Bolivara: izvor Zato će gotovo žrtvovati današnji meč gde bi Brazil trebao da nastavi seriju ubedljivih pobeda. Na 5 od 7 poslednja meča na svom terenu je savladao Boliviju uz 4 ili više golova. Ako je verovati tradiciji, koji podkrepljuju i izostanci u gostujućem timu dobaar izbor je igra 1 i 4+ kvota @1.75. Uz težnju da se meč odigra što ranije zbog mogućeg pada kvote ili čak blokade od strane kladionica.

5:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje