petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] U oba meča su zbog po 7 izostanaka, njihovi rivali bliži trijumfu

U prvom meču domaćin igra u lošoj formi, a danas neće moći da računa na 7 igrača među kojima su 5 centralna vezna igrača i 2 napadača, pa bi gost sve to trebao da iskoristi i upiše važna tri boda. U drugom meču gost neće moći da računa takođe na 7 igrača među kojima su 4 odbrambena igrača, 1 vezista i 2 napadača. Prvi meč možete odigrati najkasnije do 14, a drugi najkasnije do 15 časova.


Najava meča 1: Danas će se u terminu od 14 časova po našem vremenu u dalekom Tajlandu u okviru 7. kola Tajlandske Toyota Premijer lige sastati FC Trat i Port MTI. Trat FC ima loš start sezone i zauzima poslednje mesto sa sva 6 poraza uz gol razliku 3:13. Danas neće moći da računa na 7 igrača među kojima se nalaze 5 centralna vezna igrača: R. Wiroonsri (5/1), Welington (3/0), S. Phenghit (2/0), W. Pathan (2/0) i P. Jaibun i dva napadača: S. Kang (5/1) i P. Updulloh. Sa druge strane Port MTI hvata priključak za liderom. Bangkok Utd ima već 5 boda više uz meč više. Port MTI ima skor 3 1 1 uz gol razliku 11:5. Imaju najbolji napad u ligi koji predvodi trio: domaći igrač Kraisorn, Brazilac Heberti i Španac Suarez – koji dugi niz godina igraju u najboljim ekipama iz Tajlanda. Ako želi da odbrani titulu nema pravo na kiks u ovakvim mečevima, a deluje da se nalaze u usponu forme, ali će nam to najbolje reći današnji meč.


Najava meča 2: Danas će se u terminu od 15 časova po našem vremenu u okviru Turske Super Lig sastati ekipe Hatayspora i Kasimpase. Sve kladionice timovima daju jednake šanse za trijumf. Hatayspor ima sjajan start od pobede i remija uz gol razliku 2:0, prevashodno što je za rivala imao šampiona Bašekšekir i velikana Fenerbahčea. U elitu su ušli ove godine tako što su prošle godine sa 66 osvojena boda osvojili drugi rang takmičenja. Glavni igrači tima su štoper Santos i organizator igre Ilgaz, a danas neće moći da računaju na suspendovane  Ribeira i Sakeja. Kasimpasa posle dva odigrana kola ima pobedu i poraz uz gol razliku 2:1. Danas gostujući tim neće moći da računa na 7 igrača među kojima se nalaze 4 odbrambena igrača: stub odbrane O. Haddadi (ima možda i jedini šanse od 7 igrača da zaigra danas, pošto je lakše povređen), zatim J. Jeanvier (2/0),  C. Karukalip i E. Elmali, vezista Anil Koc (2/0), kao i dvojica napadača: G. Gohou (1/0) i F. Koita. Do sada se zanimljivo, dva tima nisu sastajala.


Predlozi: 

14h  Trat FC : Port MTI 2 i G2+ @1.65 – 2:3

15h Hatayspor : Kasimpasa 1X i 2+ @1.85 – 1:0

Tipovi i kvote su preuzeti iz sportske kladioniceMaxBet


Slika preuzeta sa sajta: http://getwallpapers.com

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje