subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Kvalifikacije za Ligu konferencija (2 predloga)

Danas će centralni fudbalski događaj biti revanš mečevi 1. kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Ovde su dati predlozi za dva meča u kojima će usled pet izostanka njihovi rivali biti bliži trijumfu i/ili prolazu dalje. U prvom meču domaćin je kvalitetniji tim u odličnoj formi i pitanje je samo do koliko će brojati protiv oslabljenog gosta, a u drugom meču će domaćin biti favorit na papiru, ali mu na ruku ne idu rezultat iz prvog meča, ali i izostanak prvog i drugog golmana i još tri standardna prvotimca (dva odbrambena igrača i jedan vezista). Obe utakmice se mogu odigrati do 18h, ali i neki minut kasnije.


18:30 Dinamo Batumi – Tre Penne

U jednom od revanš mečeva 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope u terminu od 18:30 po našem vremenu će ekipa Dinamo Batumi iz Gruzije ugostiti ekipu Tre Penne iz San Marina. U prvoj utakmici igranoj pre sedam dana na Apeninskom poluostrvu, Dinamo Batumi je slavio sa 0:4, a već u 18. minutu igre je bilo 0:3. Dinamo Batumi ima sjajnu sezonu koja je u Gruziji uveliko u toku. Posle 21. kola je na 1. mestu sa 43 boda, a jedino će konkurenciju imati u Dinamo Tbilisiju, koji ima 2 boda manje. Treba napomenuti i da je Batumi najefikasniji tim u ligi sa skoro 2 postignuta gola po utakmici. Tre Penne večeras osim što ima ulogu velikog autsajdera neće moći da računa na 5 igrača: odbrambene igrače – N. Lombardi (16/1) i D. Cesarini (14/1), vezne igrače M. Battistini (16/0) i N. Gai koji je drugi strelac tima (14 utakmica / 6 gola), kao ni na napadača E. Cibelli (14/3).


19:00 Sligo Rovers – Hafnarfjordur 

U revanš meču 1. kola kvalifikacija za Ligu konferencija će i ekipa Sligo Roversa iz Republike Irske ugostiti Hafnarfjordur sa Islanda. U prvom meču je sa minimalnih 1:0 slavio tim sa Islanda golom Lenona u 85. minutu. Na tom meču nije bilo mnogo prilika, a blagu inicijativu je imao Sligo. Usled izostanka prvog i drugog golmana (E. McGinty i  R. Bruch), večeras će za Sligo Rovers braniti treći golman McNikolas. Osim 2 golmana, nedostajaće još 3 igrača: odbrambeni R. McCourt (15/0), veznjak G. Bolger (17/0), kao i još jedan odbrambeni igrač J. Mahon (17/0) koji je zaražen virusom Covid19. Izostanci će pomoći Hafnarfjordurukoji ima dobar rezultat iz prvog meča.


Predlozi: tipovi i kvote su preuzeti iz sportske kladionice MaxBet

18:30 Dinamo Batumi (Gruzija) – Tre Penne (San Marino) ug 3-6 @1.65 – 3:0

19:00 Sligo Rovers (Republika Irska) – Hafnarfjordur (Island) Domaćin1-2 @1.60 – 1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje