četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] U vrlo lošoj formi su, a večeras su i oslabljeni!

Prilično teška situacija za jednu ekipu. Pored činjenice da su u prilično slaboj formi, treba istaći da su večeras oslabljeni, što će njihov rival sigurno želeti da iskoristi. Možete tipovati večeras do 20 časova.


U pitanju je 23. kolo engleskog „Championshipa„, a od 20:45 po našem vremenu sastaće se Blekburn i Vigan. Nakon 22 odigrana kola, Blekburn zauzima 10. mesto na tabeli sa 34 osvojena boda iz 22 odigrana duela, dok se Vigan nalazi na poslednjoj, 24. poziciji, sa svega 18 bodova iz protekla 22 kola. Stouk ima 18, a Barnsli 19 bodova, te su to tri ekipe koje su najugroženije trenutno.

Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o izostancima, za Vigan neće igrati Danny Fox (6n/0g/1a, levi bek), Kieffer Moore (17n/2g/2a, centarfor), Joe Williams (15n/0g/1a, centralni vezni) i Charlie Mulgrew (14n/0g/1a, centralni bek), dok je upitan David Marshall (19n/0g/0a, prvi golman ekipe). Za Blekburn neće igrati samo Greg Cunningham (10n/0g/1a, levi bek), dok je upitan Dominic Samuel (6n/6g/0a, centarfor). Dakle, pored toga što je u lošoj formi, Vigan je i oslabljen večeras, pa se teže može nadati pozitivnom rezultatu.

Mišljenje urednika: Smatramo da u momentu u kom se ove dve ekipe sastaju Vigan teško može da se nada bodovima. Pre svega, igra na strani, oslabljen je, a i beleži isključivo loše rezultate. Uz sve to, Blekburn bi uz eventualni trijumf mogao da se približi ekipama koje se bore za plej-of za ulazak u viši rang. Stoga, teško je reći da očekujemo bilo šta osim ofanzive domaćina. Naš predlog je tip „P/K1“ koji se plaća kvotom 1.60.

0:0


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul
– Statistika za avgust
– Statistika za septembar
– Statistika za oktobar


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Image by Phillip Kofler from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje