četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] UFC253: Opklade se čine dobro po kvoti 2.08!

Predlog na borce za koje smatramo da imaju veliku šansu za prolaz! Trenutni skor je Sportske Novosti 7:0 Kladionica kada su u pitanju UFC predlozi!


Glavna borba večeri odigraće se od 06:00 ujutru kada će se boriti Israel Adesanya i Paulo Costa. Posle nekoliko meseci popularnog trashtalk-a, konačno će neko se suočiti borci koji su još uvek neporaženi.

Nesumnjivo je da je Costa snažan, ali Adesanya je taj koji ima više snage i izdržljivosti. Paulo će definitivno pokušati da baci protivnika na zemlju, ali Isy ima 87% defanizvni rejting kada je u pitanju taj segment igre. Adesanya će definitivno izmoriti svog rivala, i u krajnjem slučaju pobediti odlukom sudija.

Čitajući komentare pred ovaj meč, uglavnom su se novinari složili sa kvotom koju je postavila kladionica na Israela jer 10 od 14 novinara favorizuje Adesanyu.

Na tiket ćemo staviti i Juan Espina protiv Jeff Hughesa. Juan se vraća posle 2 godine i problema sa povredom šake. Espino je ovde izraziti favorit koji će rvačkim zahvatima baciti na pod Hughesa gde će pokušati da ga završi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje